Nie wiem czy ja coś przespałem czy po po prostu w fabule filmu były dziury...
A więc ten naszyjnik z okiem na samym początku miała nasza główna bohaterka, potem jak siedziała w tym małym pokoiku z tym chłopakiem to dała mu to oko a na końcu w tym powietrznym mieście ten "terminator" oddaje oko nasze bohaterce....?
Kiedy ten terminator zdobył to oko? Wydaje mi się że oglądałem film czujnie i nie spałem ale nie potrafię sobie przypomnieć w której scenie terminator ukradł oko...
Kiedy ona uciekała po tym jak Valentine zabił jej matkę, upadła na ziemię i terminator jak ją podnosił to wypadł jej ten naszyjnik, a on go wziął. Sorki za słabą składnie
No ale to było jak ona była jeszcze mała.... A w filmie przecież jest pokazane ze to oko daje temu chlopakowi wyjaśnij mi to
Daje mu je po tym jak odzyskała je od Shrike'a. Od kiedy była mała, do momentu jak w tym balonowym mieście dostała go z powrotem nie widzi tego naszyjnika na oczy. Chłopakowi dała jak się skapneła że w środku jest ten klucz
To czekaj jak oni byli w tej takiej maszynie podziemnej i jak sie kapneli ze jednak oni im nie chcą pomóc to co dała temu chłopakowi? Bo ja bylem pewny ze to oko