PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=785620}

Zabójcze maszyny

Mortal Engines
2018
5,8 38 tys. ocen
5,8 10 1 38023
4,5 11 krytyków
Zabójcze maszyny
powrót do forum filmu Zabójcze maszyny

Nie wiem czy ja coś przespałem czy po po prostu w fabule filmu były dziury...
A więc ten naszyjnik z okiem na samym początku miała nasza główna bohaterka, potem jak siedziała w tym małym pokoiku z tym chłopakiem to dała mu to oko a na końcu w tym powietrznym mieście ten "terminator" oddaje oko nasze bohaterce....?
Kiedy ten terminator zdobył to oko? Wydaje mi się że oglądałem film czujnie i nie spałem ale nie potrafię sobie przypomnieć w której scenie terminator ukradł oko...

kamillo112

Kiedy ona uciekała po tym jak Valentine zabił jej matkę, upadła na ziemię i terminator jak ją podnosił to wypadł jej ten naszyjnik, a on go wziął. Sorki za słabą składnie

Clewhie

No ale to było jak ona była jeszcze mała.... A w filmie przecież jest pokazane ze to oko daje temu chlopakowi wyjaśnij mi to

kamillo112

Daje mu je po tym jak odzyskała je od Shrike'a. Od kiedy była mała, do momentu jak w tym balonowym mieście dostała go z powrotem nie widzi tego naszyjnika na oczy. Chłopakowi dała jak się skapneła że w środku jest ten klucz

Clewhie

To czekaj jak oni byli w tej takiej maszynie podziemnej i jak sie kapneli ze jednak oni im nie chcą pomóc to co dała temu chłopakowi? Bo ja bylem pewny ze to oko

kamillo112

To była chyba ta sakiewka z monetami co mu je wcześniej zwinęła

Clewhie

aaaa to okej bo nie wiem czemu ubzdurało mi sie że to było to oko

kamillo112

Luzik