Zabójczy koktajl

Gunpowder Milkshake
2021
5,6 6,3 tys. ocen
5,6 10 1 6281
5,4 20 krytyków
Zabójczy koktajl
powrót do forum filmu Zabójczy koktajl

Supersilne różnokulturowe feministki kontra biali faceci. Domyślcie się wyniku.

Ode mnie 3/10.

ocenił(a) film na 1
SC10n

Dawaj 1/10, trzeba totalnie zaorać te feminazistki.

NormalnyCzlowiekPolak

No jasne, idioty i tutaj zabraknąć nie mogło. :(

ocenił(a) film na 1
Radek_Traczyk

Mówisz o sobie

NormalnyCzlowiekPolak

Łooo, dałeś niską ocenę filmowi, totalnie im pokazałeś

ocenił(a) film na 1
Star_Man

Nie tylko ja. Lewackie gnioty będą piętnowane zawsze i wszędzie.

NormalnyCzlowiekPolak

Cholera dałem sie nabrac XDD dosyc realistycznie to robisz trzeba przyznac

ocenił(a) film na 6
NormalnyCzlowiekPolak

A potem sie takie dzieciaki dziwia i oburzaja, ze powstaja filmy, w ktorych bohaterki narzekaja na glupich incelalnych samcow, ech... Sami to nakrecacie.
Nie lubie skrajnosci i uwazanie feminizmu za cos zlego przez facetow, a przez kobiety uwazanie go jako znaku nie rownosci, ale lepszosci kobiet od drugiej plci. Ale madrzec nalezy od siebie, a pozniej oczekiwac tego od innych. Jak bedziesz tak zacietrzewiony glupio i obrazal innych, nawet tych, ktorzy falszywej propagandy nie uznaja, ale nie beda pietnowac wszystkiego co nie jest skrajnie konserwatywne, to absolutnie nic sie nie zmieni po zadnej ze stron. Ty nic nie polepszysz, one nic nie polepsza, obydwoje bedziecie tylko po rowno niszczyc, bo tak. A filmy beda dalej powstawac i jeszcze bardziej zakrecone w wyniku glupich klotni w realu pomiedzy ludzmi. Ja tam obejrzalam ten film dla bitek i jednek aktorki, ktora uwielbiam, a ktora prywatnie nie ma takich pogladow jak jej bohaterka, ale uwaza, ze kasa nie smierdzi i zagra wszystko, bo za to jej placa.

ocenił(a) film na 1
alisspl

Takie filmy powstają, żeby zepsuć głowy takim naiwniakom jak ty. Wszyscy wiedzą kto kontroluje Hollywood. CZAS SIĘ OBUDZIĆ! A później się dziwić, że lewaki antypolskie wstydzą się ojczyzny.

ocenił(a) film na 6
SC10n

Grunt to zeby pasowalo do tezy, a nie realiow nie? Tam faceci innego koloru tez byli i obrywali.

spoiler

I jedna zginela, a druga stracila oko, ale ok, przeciez to byl smiertelnie powazny film, oparty na faktach, dokument historyczny niemal, tak samo jak jakis Rambo czy Comando.

ocenił(a) film na 1
alisspl

Propagandę najlepiej podaje się w przystępnej formie - pod płaszczykiem rozrywki, komedii, zabawy. Lemingi to kupują.

NormalnyCzlowiekPolak

O to najwyraźniej jeszcze uważasz się za mądrzejszego od wszystkich. To już wszystko jasne :) xd typowy polaczek xd

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
NormalnyCzlowiekPolak

Czyli jak nie głosujesz jak ty to jesteś idiotą. Aha, xd

ocenił(a) film na 6
NormalnyCzlowiekPolak

Ze niby ja leming i cos lykam? To moze poczytaj inne moje komentarze? Gdzie przesadzaja z propaganda, to przesadzaja, ale trzeba by ci w tym obiektywnym, a nie przeginac w druga strone, bo jestes wojujacym na nie wszystko jedno co widzisz. Poza tym dziecko drogie, mam pewnie wiecej lat od twojej mamusi, ktora mimo staran nie wychowala cie nalezycie i probujesz innym bez sensu dosrywac, bo tak. Masz od tego inne fora gdzie mozesz sobie do woli jecczec nad lemingami, tutaj choc troche skup sie na filmach po prostu, ktore od 3 dekad nie grzesza madroscia, sa rozrywka i pod plaszczykiem kasy i efektow przemycaja to o akurat jest modne i dobrze sie publicznie sprzedaje. Wazne, zebys nie bral na powaznie tego co ci wciskaja i nie uwazal, ze kazdy inny tak ma.