PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=209978}

Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
2007
7,2 50 tys. ocen
7,2 10 1 49809
7,6 44 krytyków
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda
powrót do forum filmu Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda

9/10

ocenił(a) film na 10

Nie będę nowatorski jak napiszę, że w tym filmie jest wszystko po prostu rewelacyjne. Począwszy na zdjęciach, poprzez muzykę, grę aktorów ( Affleck, Rockwell, no i oczywiście Pitt ). Znakomicie opowiedziana historia, bez zbędnych fajerwerków. Nie rozumiem tak niskiej średniej oceny filmu. No racja, takiej "super produkcji" jak Incepcja nawet nie dorasta do pięt...Wracając do tematu już dawno żaden film nie zrobił na mnie tak wielkiego wrażenia. Szczerze polecam!

davilucz

POWIEM SZCZERZE ZE NIGDY NIE BYLEM ZAGORZALYM FANEM WESTERNOW ALE TEN FILM PRZYKUL MOJA SZCZEGOLNA UWAGE... WIDZIALEM TEN FILM 2RAZY I ZA KAZDYM RAZEM WGNIATAL MNIE W FOTEL... NA SZCZEGOLNA UWAGE ZASLUGUJE NAPRAWDE SWIETNY KLIMAT TAMTYCH CZASOW I REWELACYJNA GRA AKTORSKA I SMIEM TWIERDZIC ZE JEST TO NAJLEPSZA ROLA W ZYCIU BRADA PITTA!!! ZAGRAL JA TAK FENOMENALNIE ZE POMIMO TEGO ZE NIGDY NIE BYLEM JEGO FANEM W TEJ ROLI MNIE NAPRAWDE PRZEKONAL I Z REKA NA SERCU POWIEM ZE POWINIEN ZA TE ROLE DOSTAC I ZLOTY GLOB I OSCARA!!! POLECAM TEN FILM FANOM DOBREGO KLIMATYCZNEGO KINA ZE SWIETNA SCENOGRAFIA I GRA AKTOROW!