PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=209978}

Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
2007
7,2 50 tys. ocen
7,2 10 1 49809
7,6 44 krytyków
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda
powrót do forum filmu Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda

Arcydzieło!!!!

ocenił(a) film na 10

Muzyka, zdjęcia, aktorstwo...jestem pod wrażeniem, to były wspaniałe godziny w kinie... no i to zboże:)

ocenił(a) film na 10
Ala_8

Ach to zboże :) po horyzont kołysane wiatrem. Niesamowity film, pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
reznick

Ja jutro zobacze :)

Ala_8

wg mnie świetny ale za długi o jakąś godzinę....

ocenił(a) film na 9
8i5h0p

Wcale,mnie w kinie bardzo szybko zlecial czas

ocenił(a) film na 8
Maximus_D_M_

arczdzielo!
niech bedzie takich wiecej.

ocenił(a) film na 10
Ala_8

No dobrze przyznam się że zdarzyło mi sie raz czy dwa zerknąć na zegarek ale nie pomniejsza to wyjątkowości i wspaniałości tego filmu:)

Ala_8

Zgadzam się z tobą absolutnie. Jeden z lepszych filmów które oglądałam w tym roku

ocenił(a) film na 10
Agie

Zgadzam się. Dla mnie - arcydzieło. Jeden z najlepszym filmów, jakie w życiu widziałam. Każda minuta spędzona w kinie była dla mnie ucztą. A byłam dwa razy. Teraz czekam z niecierpliwością na "Aż poleje się krew", bo coś mi mówi, że też mi się spodoba, no, ale muszę jeszcze trochę poczekać, zaś zainteresowanych komentowaniem "zabójstwa..." zapraszam na mojego bloga.

ocenił(a) film na 8
Ala_8

Nie będę komentował tego filmu bo wszystko zostało już powiedziane, opinie wyrażone, powiem tylko ze Affleck powinien dostac za te role jakas nagrode... moze byc zloty glob, oskar itp. Tym filmem potwierdził ze jest jednym z najlepszych aktorow obecnie, nie mowie juz o tym ze bije na glowie swojego brata bo ten nigdy jakos nie robil furory, moze poza smokin aces (krotka, nieco groteskowa rola idealna dla Bena)