Zasrane kina zdjęły ten film chyba po tygodniu wyświetlania, nie zdążyłem zobaczyć. Mam nadzieję że DVD wypuszczą szybko.
Ja tak samo nierozumiem tego,wiem że film nie jest dla wszystkich,durzo osób go zmiesza z błotem,ale istenieje durze rzesza ludzi którzy gustują w takich filmach,dla mnie film jest wybitny najlpeszy w tym roku,nawet na onecie zyskal status najlepszego filmu.Obsada aż razi po czoach,sam tytul owszem wiec Kina powinny to uszanowac,ze w nich nie ma miejsca tylko na superpordukcje typu Złoty Kompas I Spiderman....W krakowie film był tylko puszczany w Cinema city Karzimierz i to o poznych porach,kompletnie zalamka,i jak tu nie sciagac piratów...Czekam na DVD z niecieprliwoscia i sadze ze jego premiera bedzie na poczatku lutego,taki mi sie obiło o uszy,mysłe ze w sieci juz sie pojawi za 2 tygodnie.
Przyznam się szczerze, że kompletnie nie rozumiem, jak na tym filmie można się nudzić, mnie on trzymał w napięciu od początku do końca. Najlepszy dowód, że byłam na nim dwa razy i z niecierpliwością wyczekuję wydania dvd.
Wszystkich, którzy mają ochotę podyskutować o filmie, zapraszam na mojego bloga, ostatni wpis to moja recenzja.
Zapomniałam dodać, że też mnie niemiłosiernie wkurza, jak kino zdejmuje taki film a przez kilkanaście tygodni wyświetla szmiry.
Chętnie, tyle że ja nie miałem tyle szczęścia i nie widziałem ani razu, więc głos mogę zabrać dopiero po obejrzeniu na dvd. Nie chcę sobie psuć filmu jakiś dziadowskim divixem z neta. Pozdrawiam
Ja obejrzałem właśnie drugi raz w ciągu dwóch dni. I szczerze powiedziawszy smakuje jeszcze lepiej niż za pierwszym podejściem.
Teraz non stop słucham soundtracku ;)
Taaa, tylko że to jest tzw. fullscreener(4:3) i BTW nie propaguje się na Filmweb'ie piractwa, więc bez takich komentarzy. ;>
Dopiero 17 kwietnia??? Co za niesprawiedliwość, ale warto poczekać. Naprawdę warto. Jeszcze tylko dwa i pół miesiąca...i nadejdzie ciepły, kwietniowy czwartek z Zabójstwem Jesse'ego Jamesa.
ja wogóle nie widziałem tego filmu w Rzeszowie, wielka szkoda bo piękny... tak to już jest że promuje sie tylko gnioty :/
W USA już ukazał się na DVD, Blu-Ray oraz HD-DVD, co dziwne że wydanie DVD filmu nie posiada żadnych dodatków, nawet trailerów. Dopiero w wersji na Blu-Ray filmu znajduje się 31-minutowy dokument "The Assassination Of Jesse James: Death Of An Outlaw". Tutaj więcej o tym wydaniu BR: http://www.dvdbeaver.com/assassination_of_jesse_james_by_the_coward_robert_ford_ blu-ray.htm oraz o zwykłym DVD: http://www.dvdbeaver.com/film2/DVDReviews35/assassination_of_jesse_james_by_cowa rd_robert_ford.htm