PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=209978}

Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
2007
7,2 50 tys. ocen
7,2 10 1 49809
7,6 44 krytyków
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda
powrót do forum filmu Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda

Kiedy na DVD?

ocenił(a) film na 10

Zasrane kina zdjęły ten film chyba po tygodniu wyświetlania, nie zdążyłem zobaczyć. Mam nadzieję że DVD wypuszczą szybko.

ocenił(a) film na 8
espequer

Ja tak samo nierozumiem tego,wiem że film nie jest dla wszystkich,durzo osób go zmiesza z błotem,ale istenieje durze rzesza ludzi którzy gustują w takich filmach,dla mnie film jest wybitny najlpeszy w tym roku,nawet na onecie zyskal status najlepszego filmu.Obsada aż razi po czoach,sam tytul owszem wiec Kina powinny to uszanowac,ze w nich nie ma miejsca tylko na superpordukcje typu Złoty Kompas I Spiderman....W krakowie film był tylko puszczany w Cinema city Karzimierz i to o poznych porach,kompletnie zalamka,i jak tu nie sciagac piratów...Czekam na DVD z niecieprliwoscia i sadze ze jego premiera bedzie na poczatku lutego,taki mi sie obiło o uszy,mysłe ze w sieci juz sie pojawi za 2 tygodnie.

ocenił(a) film na 10
Rrrr

Przyznam się szczerze, że kompletnie nie rozumiem, jak na tym filmie można się nudzić, mnie on trzymał w napięciu od początku do końca. Najlepszy dowód, że byłam na nim dwa razy i z niecierpliwością wyczekuję wydania dvd.
Wszystkich, którzy mają ochotę podyskutować o filmie, zapraszam na mojego bloga, ostatni wpis to moja recenzja.

ocenił(a) film na 10
salus_in_platone

Zapomniałam dodać, że też mnie niemiłosiernie wkurza, jak kino zdejmuje taki film a przez kilkanaście tygodni wyświetla szmiry.

ocenił(a) film na 10
salus_in_platone

Chętnie, tyle że ja nie miałem tyle szczęścia i nie widziałem ani razu, więc głos mogę zabrać dopiero po obejrzeniu na dvd. Nie chcę sobie psuć filmu jakiś dziadowskim divixem z neta. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
salus_in_platone

Ja obejrzałem właśnie drugi raz w ciągu dwóch dni. I szczerze powiedziawszy smakuje jeszcze lepiej niż za pierwszym podejściem.

Teraz non stop słucham soundtracku ;)

mrx_1921

tak, zgadza się soundtrack jest genialny, choćby dla niego i zdjęć warto obejrzeć film.

ocenił(a) film na 8
espequer

W sieci jest już dvdscrener,prawie dvdrip z dzwiekiem ac3

ocenił(a) film na 9
Rrrr

Taaa, tylko że to jest tzw. fullscreener(4:3) i BTW nie propaguje się na Filmweb'ie piractwa, więc bez takich komentarzy. ;>

Lejgolas

właśnie wyszedł dvdrip ;)obraz jest WS, czyli 16:9

mruk26

Zainteresowancyh orginalnym wydaniem zapraszam poniżej
http://www.galapagos.com.pl/film-4945.html

ocenił(a) film na 10
Edward_Nozycoreki

Dopiero 17 kwietnia??? Co za niesprawiedliwość, ale warto poczekać. Naprawdę warto. Jeszcze tylko dwa i pół miesiąca...i nadejdzie ciepły, kwietniowy czwartek z Zabójstwem Jesse'ego Jamesa.

ocenił(a) film na 10
espequer

ja wogóle nie widziałem tego filmu w Rzeszowie, wielka szkoda bo piękny... tak to już jest że promuje sie tylko gnioty :/

ocenił(a) film na 10
espequer

W USA już ukazał się na DVD, Blu-Ray oraz HD-DVD, co dziwne że wydanie DVD filmu nie posiada żadnych dodatków, nawet trailerów. Dopiero w wersji na Blu-Ray filmu znajduje się 31-minutowy dokument "The Assassination Of Jesse James: Death Of An Outlaw". Tutaj więcej o tym wydaniu BR: http://www.dvdbeaver.com/assassination_of_jesse_james_by_the_coward_robert_ford_ blu-ray.htm oraz o zwykłym DVD: http://www.dvdbeaver.com/film2/DVDReviews35/assassination_of_jesse_james_by_cowa rd_robert_ford.htm

ocenił(a) film na 9
cinemaniac

Na stronie dystrybutora jest podana data: 3 kwietnia, ale to chyba data dla wypożyczalni, według filmwebu data do sprzedaży detalicznej: 18 kwietnia.