PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=209978}

Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
2007
7,2 50 tys. ocen
7,2 10 1 49616
7,6 42 krytyków
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda
powrót do forum filmu Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda

Nuda

ocenił(a) film na 1

Ja bym powiedział tak - Brad Pitt może i stworzył niesamowitą kreację, ale aby to dostrzec nie trzeba wcale oglądać całego filmu (153 min.). Tym bardziej, że całość jest zwyczajnie nudna. Jeszcze pierwsze pół godziny filmu daje nadzieję, że będzie na co popatrzeć. Ale szybko okazuje się, że niestety nie ma. Obejrzałem do połowy i nie mam zamiaru kontynuować. 90% "akcji" to nasiadówki przy żarciu, quasi-ciekawe dialogi... Także przykro mi - jeśli ktoś oczekuje od kina chociaż trochę akcji i fabuły prowadzącej widza do przodu z prędkością większą niż marsz kulawego żółwia to niech omija ten film szerokim łukiem.

pozdrawiam,
SK

skasprz

Zgadzam się niestety.Spodziewałam się ciekawego westernu,a dostałam 2,5 godziny ciągnącej się w tempie ślimaka "akcji".Role Pitta i Afflecka może i ciekawe ,ale trudno to zauważyć spod opadajacych ze znudzenia powiek.Częci filmu nie pamiętam bo przysnęłam :/ A nie mam sił żeby obejrzeć go jeszcze raz.Dałabym 4/10 ,ale dobiło mnie te kilka końcowych scen, z których każda mogłaby być finalną, a niestety nie była (dlatego ostatecznie 3/10).

ocenił(a) film na 10
olusza78

oj jest, jest. szkoda ze nie trwal 3 godziny :)
warto zaznaczyć że jest to wasza własna opinia a nie prawda najwyższa bo w moim przekonaniu nie macie racji. i co? bijmy sie

Ryunosuke

Każdy ma inne gusta ,a o tych podobno się nie dyskutuje.Tobie się podobał, mnie nie, i o co tu się bić?

ocenił(a) film na 10
olusza78

wlasnie. smieszne te wyklucanie sie :)

ocenił(a) film na 10
Ryunosuke

Macie racje...Film jest zdecydowanie za inteligentny dla Was...Z powazaniem...Pozdrawiam

przemek_was

Każdy ma prawo do własnej opinii, Ty także...

Również pozdrawiam,