PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=209978}

Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
2007
7,2 50 tys. ocen
7,2 10 1 49616
7,6 42 krytyków
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda
powrót do forum filmu Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda

Muszę się zgodzić z większością opinii, że film jest potwornie nudny, przydługawy , itp. Myślałem, że to będzie coś w stylu dramatu sensacyjnego na Dzikim Zachodzie, a tymczasem to był średni dramat psychologiczny.

ocenił(a) film na 10
Master_of_Disaster

A się muszę zgodzić z nieliczną opinią tych, którym się podobał. Byłam na nim dwa razy w kinie i ani przez chwilę się nie nudziłam. Poszłabym raz jeszcze, ale oczywiście kina przestały wyświetlać po tygodniu od premiery. Teraz z niecierpliwością czekam na 18 kwietnia i wydanie dvd.

salus_in_platone

Jak widać różni ludzie, różnie widzą... ja również się nudziłam, jedyne co mi się podobało to muzyka. Film wydał mi się za długi.

Master_of_Disaster

/komentarz grzecznościowy xD/

"Totalne dno, nuda, dłużyzny, doszukiwanie się psychologicznych rozterek u bandziora. Kiedy myślałam, że film już się skończył i odetchnęłam z ulgą, zaaplikowano nam ciąg dalszy, którego już nie mogłam strawić."

ocenił(a) film na 10
villemo_ads

nom ja tesh rzem myslą ze bedzie pif paf ale ni bylo, tylko jakies gierki pshycho amerycho itd madafaka get rich or die tryin lepszy z 50 centem nish to z pitem

Ryunosuke

Buahaha.. uwielbiam inteligentne komentarze. Widać że niektórzy maja hemoroidy albo adhd ze w kinie dluzej niz 1,5 h nie moga wytrzymac.:D
Ja tam czekam na nową produkcje z loodacrisem Pozdro

ocenił(a) film na 9
Ryunosuke

Nie było pif paf, a buuuuuu. A nie przyszło ci do głowy, że ten film miał zaspokajać trochę bardziej "wyrafinowane potrzeby kinowe" niż twój buraczany gust.

ocenił(a) film na 4
selene_

nie chcialbym cie rozczarowac, ale wypowiedz kyuzo byla zartobliwa. nie perwszy raz juz widze na filmwebie gdy niezrozumiana ironia dziala na kogos jak prowokacja.

chociaz z drugiej strony zdarzaja sie wypowiedzi, ktore sa dla mnie wybitnie humorystyczne, a okazuja sie pisane na powaznie... ale to nie w tym przypadku. zajrzyj do jego ulubionych i sprobuj tam znalezc 50centa.

troche dystansu... ;)

ocenił(a) film na 10
selene_

Buahahahahahaha sylwia, nie wyczules ironii w wypowiedzi osoby którą wysmiewasz ? :D / Dla mnie komentaz tego pana n1

ocenił(a) film na 9
Wojt4s

Wiem, już się zreflektowałam, ale postów niestety nie można kasować.