Muszę się zgodzić z większością opinii, że film jest potwornie nudny, przydługawy , itp. Myślałem, że to będzie coś w stylu dramatu sensacyjnego na Dzikim Zachodzie, a tymczasem to był średni dramat psychologiczny.
A się muszę zgodzić z nieliczną opinią tych, którym się podobał. Byłam na nim dwa razy w kinie i ani przez chwilę się nie nudziłam. Poszłabym raz jeszcze, ale oczywiście kina przestały wyświetlać po tygodniu od premiery. Teraz z niecierpliwością czekam na 18 kwietnia i wydanie dvd.
Jak widać różni ludzie, różnie widzą... ja również się nudziłam, jedyne co mi się podobało to muzyka. Film wydał mi się za długi.
/komentarz grzecznościowy xD/
"Totalne dno, nuda, dłużyzny, doszukiwanie się psychologicznych rozterek u bandziora. Kiedy myślałam, że film już się skończył i odetchnęłam z ulgą, zaaplikowano nam ciąg dalszy, którego już nie mogłam strawić."
nom ja tesh rzem myslą ze bedzie pif paf ale ni bylo, tylko jakies gierki pshycho amerycho itd madafaka get rich or die tryin lepszy z 50 centem nish to z pitem
Buahaha.. uwielbiam inteligentne komentarze. Widać że niektórzy maja hemoroidy albo adhd ze w kinie dluzej niz 1,5 h nie moga wytrzymac.:D
Ja tam czekam na nową produkcje z loodacrisem Pozdro
Nie było pif paf, a buuuuuu. A nie przyszło ci do głowy, że ten film miał zaspokajać trochę bardziej "wyrafinowane potrzeby kinowe" niż twój buraczany gust.
nie chcialbym cie rozczarowac, ale wypowiedz kyuzo byla zartobliwa. nie perwszy raz juz widze na filmwebie gdy niezrozumiana ironia dziala na kogos jak prowokacja.
chociaz z drugiej strony zdarzaja sie wypowiedzi, ktore sa dla mnie wybitnie humorystyczne, a okazuja sie pisane na powaznie... ale to nie w tym przypadku. zajrzyj do jego ulubionych i sprobuj tam znalezc 50centa.
troche dystansu... ;)
Buahahahahahaha sylwia, nie wyczules ironii w wypowiedzi osoby którą wysmiewasz ? :D / Dla mnie komentaz tego pana n1