będę wdzięczna za pomoc i wskazanie jakiejś stronki, z której można je ściągnąć, pozdrawiam !
szukałam 3 tygodnie temu i nadal to samo... może za słabo szperałam w sieci ;/ nawołujemy do podzielenia się napisami do tego rewelacyjnego filmu !! :)
no właśnie, też szukałam angielskich i mówię sobie 'no to jak będą angielskie, przetłumaczę' ale dupa :(
a ze słuchu może ktoś da radę ;> ?? od razu mówię, że ja w tej kwestii odpadam, liczę na pomoc specjalistów od 'angolskiego' ;D
miałam tak zrobić żeby ze słuchu, ale nie ogarniam wszystkich wypowiedzi, np tego gościa z dziwnym akcentem nie rozumiem wgl.... i nic nie mogę uczynić, że tak powiem ;(
też właśnie tego gościa nie rozumiem, po za tym niektóre kwestie są wypowiedziane tak szybko, że nie mogę tego ogarnąć :D a co do bułgarskiego- niestety nie :P
no dokładnie... znając Polskę i nasze wspaniałe kina puszczą go za jakieś 10 lat, kiedy nikt nie będzie o nim pamiętał...
a może ktoś zna hiszpański :)?
http://pl.podnapisi.net/Killing.Bono.2011.DVDRiP.XviD.AbSurdiTy-r441212
ludzie !!!!jak działa ten program do napisów???? zainstalowałam go i nie umiem obsługiwać!!!tzn. nie wiem jak przejść do drugiego wiersza,wszystko mi się pisze ciągiem!!!!!
Nie znam w ogóle hiszpańskiego, ale zaczęłam tłumaczyć z translatorem i angielską wersją filmu. Przetłumaczyłam jakieś 4 minuty i mam już dosyć. To jest strasznie trudne. Byłoby łatwiej i szybciej, gdyby kilka osób tłumaczyło film, a nie tylko jedna. Może w końcu będą polskie napisy.