Ten film, wg "Gazety telewizyjnej" miał być dzisaj, o 20.15, emitowany przez TVP1. A tu leci "Szpital przemienienia"...
nie wiem co sie stało, ale dawno nie byłam tak wkurzona jak dzisiaj, mam nadzieje że jeszcze go puszczą...
no zgadzam sie! tyle lat czekałam (no dobra gdzies roczek) patrze do gazety a tam ZABIĆ DROZDA! biegam uchahana po domu potem siadam przed tv a tu jakis polski filmik. normalnie sie zalamalam. to juz ich nie pierwszy blad! trzeba cos zrobic!
Hehe, a ja się cieszę, pracowałem na druga zmianę - los się do mnie uśmiechnął :D:D:D
,,Szpital Przemienienia",leciał ze względu na śmierć Lema,a ,,Zabić Drozda",będzie napewno w inym terminie,za około rok powienien być
na szczęście mam to na DVD, ale i tak chciałam oglądać.. żeby się przekonać czy może jak napisałam to (patrz komentarz pod tym tematem) to niue byłam za mała.... żeby ten film zrozumiec... ale książka jest super:)
Tak, tak ja też wtedy czekałem!!! Myślałem że dadzą film w innym terminie. Pomyliłem się...
Ale podobnie było z "Za kilka dolarów więcej". Z jakiegoś powodu nie wyemitowano tego filmu i wzamian dali "Rain Mana". Drugą część trylogii dolarowej wyświetlono zaś 4 miesiące później. Sądzę że w sierpniu lub w lipcu zobaczymy w TVP! "Zabić drozda"