Zagłodzeni

Starve
2014
4,1 2,9 tys. ocen
4,1 10 1 2912
5,0 2 krytyków
Zagłodzeni
powrót do forum filmu Zagłodzeni

6/10

ocenił(a) film na 6

Film znow z brakiem realizmu ludzie w tej szkole poprpstu sie nie zalatwiali bo bylo brak kibli Candice to dziewczyna z muru po potraceniu przez auto nic jej sie nie stalo nono wiecej realizmu we filmach panowie rezyserzy , ogolem film nudny nie polecam chyba ze chcecie sie nudzic

ocenił(a) film na 7
mario2525

Wątpię, żeby w każdej szkole było tyle ubikacji ile klas ;)
Pominęli tą kwestię, bo już pewnie nie chcieli dodawać obrzydliwości. Można też to wytłumaczyć faktem, że nie mieli czym się wypróżniać, bo racje żywnościowe były bardzo nikłe, więc pewnie "dwójka" zdarzała się raz na tydzień, jak nie rzadziej. Jeszcze jedną opcją jest (przepraszam za stopień obrzydliwości) jedzenie swoich ekskrementów. Skoro jedzenie wymiocin było "ok", to możliwe, że do tego stopnia też się mogli posunąć. Jeszcze inną opcją może być po prostu zostawianie odchodów gdzieś w kącie.. Nie widzę potrzeby, żeby pokazywać to na filmie. Naprawdę tak ciężko sobie dopowiedzieć? :)
Co do Candice... Adrenalina pewnie zrobiła swoje.. Wiadomo, że mogło to ją zabić, ale mogło też tylko połamać. Możliwe też, że ma krwotok wewnętrzny i jeszcze o tym nie wie. Mój wujek po wypadku samochodowym ze złamaną nogą chodził, bo nie czuł bólu, więc tak - jest to możliwe. Jak dla mnie dobry film, pokazujący psychikę człowieka w skrajnych momentach. Polecam.

ocenił(a) film na 6
MaszNaBani

Ok ok nie wiem czy ogladalas film Najscie, Lustra 1i2 albo Matka lez filmy jak dlamnie dosyc obrzydliwe ale fajne to jak by tu pokazali ze chlopak czy dziewczyna skia pod murem to chyba nie jest obrzydliwe niz flaki na podlodze a co do wypadku masz racje widzialem na wlasne oczy jak auto potracilo kobiete ktora po odejsciu z miejsca wypadku jakies 2-3 metry przewocila sie i zmarla co mi teraz powiesz szybkosc auta mysle jakies 70-80kmh ja rozumie ze to tylko film ale bez przesady wiec wiecej realizmu niech nie robia z aktorow cyborgow

ocenił(a) film na 7
mario2525

Tak, widziałam te filmy. Oglądałam dużo filmów "gore" pełnych krwi, czy innych obrzydliwości. Temat jedzenia gówna także był poruszany w produkcjach, które widziałam np. "Salo, czyli 120 dni Sodomy". Mi to nie przeszkadza, ale rozumiem, że duża część widowni nie chce tego oglądać. Starve i tak porusza tematy kontrowersyjne, stara się obnażyć psychikę ludzką, więc według mnie dorzucenie tego tematu zaszkodziłoby filmowi = jest całkowicie zbędne ;)