Zaginiona

Gone
2012
6,4 43 tys. ocen
6,4 10 1 43363
3,3 3 krytyków
Zaginiona
powrót do forum filmu Zaginiona

Zdecydowanie daje 1/10..szkoda,ze taka beznadzieja a czekalam tak na ten film wrr..

ocenił(a) film na 6
maay69

Niezbyt często tutaj piszę ale jak przeczytałem Twój post to aż mnie zemdliło... Rozumiem, że może Ci się nie podobać film ale danie mu 1/10 jest chyba jakąś kpiną. Film moim zdaniem spokojnie na notę 6 zasługuje no ale czego się spodziewać po kimś dla kogo ideałem filmu jest Zmierzch...

ocenił(a) film na 9
nurek_4

Nie obrażaj wszystkich, którzy b.lubią "Zmierzch" skoro piszesz do Niej konkretnie ok? Przypominam, że zarzucasz Jej przez siebie reprezentowane w tym momencie cechy. Nie piszę tego złośliwie, tylko uświadamiająco.

ocenił(a) film na 6
uwieziona

Nie obrażam nikogo kto lubi Zmierzch bo nie napisałem niczego złego na temat tego filmu. Stwierdziłem jedynie fakt, że Zmierzchowi daleko do ideału jeśli chodzi o filmy:)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
nurek_4

2 część ostatniego zdania moim zdaniem miała bardzo negatywny oddźwięk i można to spokojnie odczytać jako że nie lubisz tego filmu i nie masz najlepszego zdania o ludziach, którzy darzą sympatią ten film. Skoro nurek jest fanem Zmierzchu, to nie można spodziewać się za dużo po takiej osobie (to napisałeś, tylko trochę innymi słowami). Dla mnie to obraza, stąd moja reakcja bo nie tylko po sobie wiem, że fakt iż lubi się takie filmy nie znaczy, że nie można zrozumieć i docenić innych, dużo bardziej złożonych filmów o poważniejszej fabule/klimacie czy ogólnie tematyce/gatunku.

ocenił(a) film na 9
maay69

Widzę że lubisz spamować i jesteś fanką masochizmu...podziwiam;) Lepiej jeszcze raz się zastanów nad oceną i treścią swoich wypowiedzi, bo 3 bym jeszcze spokojnie zrozumiała, ale to wymaga myślenia, a one najwyraźniej niektórych boli...Sama sobie krzywdę robisz.

uwieziona

No a jak Ci się film podobał ? Po obejrzeniu trailera jestem pozytywnie nastawiony.

ocenił(a) film na 9
HRA

Dobry, ciekawy, wciągający, nie nudzi i po części zaskakuje. Moim zdaniem jak najbardziej warto obejrzeć.

ocenił(a) film na 4
uwieziona

Mnie niestety po połowie już nudził bo był zbyt przewidywalny

ocenił(a) film na 9
Ketox

Jeżeli przewidywalność w filmach jest dla Ciebie priorytetem, to się nie dziwię.

ocenił(a) film na 4
uwieziona

Nie jest ale chyba nie po to idę na film do kina by po 30 minutach seansu wiedzieć o czym będzie reszta filmu?

ocenił(a) film na 6
HRA

Po obejrzeniu trailera spodziewałam się czegoś lepszego, jednak mimo to polecam. Może nie jest to kino na wysokim poziomie, ani przez cały czas trzymające w napięciu, ale z upływającym czasem wciąga.

zanetka926

...jesssu ..niech i wam czy Tobie będzie,ale ten film troche a nawet troche bardziej :) zszokował,myslałam,że będzie o wieleee lepszy.... jak na Tą aktorę powinien być film o niebo lepszy...Zadowoleni??.... zmienie z 1 na 3 :P:P

ocenił(a) film na 7
maay69

film faktycznie gorszy niz sie kazdy zapewne spodziewal, ale i tak sie dobrze go ogladalo !
polecam na nudne popoludnie ;))