Zajazd pod duchem

The Innkeepers
2011
4,3 4,3 tys. ocen
4,3 10 1 4297
5,4 7 krytyków
Zajazd pod duchem
powrót do forum filmu Zajazd pod duchem

1/10

ocenił(a) film na 1

Totalne nieporozumienie i brak pomysłu.Totalnie nie wykorzystany pomysł filmu.Normalnie spałem na tym filmie,nuda nuda i jeszcze raz nuda z z horrorem zupełnie nie ma nic wspólnego.Kupa i tyle.

sylwester_3

no chłopie, jak masz najwyższą ocene dla transformers 3 to nic dziwnego że to dla Ciebie kupa. właściwie, co ty robisz na filmwebie ? z takim gustem lepszy będzie czat onetu.

ocenił(a) film na 1
Wielki_Ciezki_Slon

Masz jakiś problem ? idź do lekarza synku.Co ty porównujesz tr 3 do tego filmu?????
Kolejna mierna prowokacja.Idź synku lepiej zobacz czy w 2 pokoiku cię nie ma.Idioto

sylwester_3

nie, przytoczyłem jedynie fakt , że masz w ulubionych tr3. masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, ponadto masz po prostu kiepski gust. ale nie przejmuj się, internet pełen jest 'znafcuf" kina którzy czują nieodpartą potrzebę wypisywania pseudo-recenzji na tematy których nie rozumieją. klep swoje mierne "nuda nuda" dalej, może w końcu trafisz na film który nie będzie dla Ciebie nudny, na przykład tr4.

ocenił(a) film na 1
Wielki_Ciezki_Slon

Jak skończyłeś to już lepiej nie pisz bo żal czytać,piszesz w ogóle jakby ktoś cię skrzywdził psychicznie.Moja sprawa jakie oceny daje danemu filmowi i tłumaczyć się takim imbecylom jak ty nie mam zamiaru kiepie. Powtarzam po raz kolejny co mam tr wspólnego z tym filmem?.

sylwester_3

nic, poza faktem że masz go w ulubionych więc stwierdzam że masz gust gimazjalisty, którym pewnie jesteś. twoja sprawa jakie dajesz oceny a moja sprawa jak komentuje twoje pół-inteligentne posty. założyłes nowy wątek żeby niczym analfabeta naklepać że "nuda nuda", musiałeś mieć straszne ciśnienie - recenzją tego nazwać się nie da i tyle, takie fakty. a jak masz problem z innymi ludźmi którzy krytykują twoje debilne pseudo-wywody to idź do kąta, nieuku.

ocenił(a) film na 1
Wielki_Ciezki_Slon

Właśnie doskonale siebie opisujesz.Ale nie wpadłeś na to,że tą ocenę mógł dać ktoś z mej rodziny będącą osobą młodszą.No cóż co do reszty twej arcy wspaniałej wypełnionej brakiem jakiegokolwiek sensu i znaczenia wypowiedzi,można stwierdzić abyś już tutaj i najlepiej pod mymi wypowiedziami nie pisał.Chamstwo synku traktuje chamstwem,takie teksty to w domu puszczaj ćwierć mózgu.

sylwester_3

jaki jest sens ocen jeśli z jednego konta korzysta kilka osób o odmiennym guście ? żaden. fakt pozostaje faktem - twój pierwszy post to nie ocena filmu a jedynie bezsensowne klepanie bez ładu i składu. weź się w garść i jak decydujesz się pisać o filmie napisz jakieś konkrety a nie zakładasz wątek bo cię ciśnie z nudy. idź w pokoju, człowieku.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sylwester_3

sylwester_3 zaraz ci zyłka pęknie albo o zgrozo popuścisz w portki :) nie napinaj się tak.
Film zamierzam oglądnąć i jak mi się spodoba to wróce tu i porządnie cię zrugam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sylwester_3

gratuluję braku intelektu i chamstwa.

ocenił(a) film na 1
Wielki_Ciezki_Slon

Dokładnie i nawzajem