Zajazd pod duchem

The Innkeepers
2011
4,3 4,3 tys. ocen
4,3 10 1 4297
5,4 7 krytyków
Zajazd pod duchem
powrót do forum filmu Zajazd pod duchem

czas stracony

ocenił(a) film na 3

Treść: praktycznie brak
Horror: ogólnie tak bo są duchy, ale praktycznie... :)
Efekty: jak z Amigi 500
Aktorstwo: znośne
Dialogi i zarys postaci: nieprzemyślane
Możliwość wczucia się w film: 5 / 100
Zdjęcia: kiepskie
Ogólnie szkoda marnować czasu na obejrzenie, zdecydowanie nie polecam.

ocenił(a) film na 6
GodAs

Kiepskie efekty?To w jakiej ty to rozdzielczosci ogladałeś?
Zdjęcia dobre.
Coś czuje,ze sprzetu wizualnego to ty nie masz zbyt dobrego.

użytkownik usunięty
Berith7777

Ja oglądałem na tv 42 cale full HD i też stwierdzam, że efekty kiepściutkie.

ocenił(a) film na 6

Bardzo bym prosił by twoja osoba nie pisała na tematy związene z kinematografią-przynajmniej nie poid moim adresem.Za bardzo szanuję historię filmu by rozmawiać z takim człowiekiem.Mam nadzieję,że moja prośba będzie zrealizowana.

użytkownik usunięty
Berith7777

Nie będzie. Nikt mi nie zabroni wypowiadać się na temat filmów. Tym bardziej na temat horrorów których jestem wielkim znawcą .

ocenił(a) film na 6

Widzę,że nawet prostego zdania niezrozumiałeś,w takim razie tłumaczę:nic nie napisałem o zabtanianiu komukolwiek wypowiadania się a propos filmówmto twoja sprawa,zaznaczyłem jedynie,żebys sobie darował w tej teamatyce pisania do mnie poniewaz nie mam zamiaru wchodzić-nawet w najmniejsza-dyskusję z kims kto nie ma szacunku do kina.Wbrew pozorom,napisałem ta wiadomość w dobrej wierze dla ciebie,bo po co masz pisać do kogos kto i tak się nieodezwie.Mam nadziej,że zrozumiałeś.

użytkownik usunięty
Berith7777

Ja nie mam szacunku do kina ? Chyba ci piątej klepki brak jeżeli tak twierdzisz. Gdybym go nie miał to w ogóle bym żadnego filmu nie obejrzał .

użytkownik usunięty
Berith7777

I za brak szacunku z twojej strony, to specjalnie będe wyszukiwał twoje wypowiedzi i pisał pod każdą.

ocenił(a) film na 6

I to pisze dorosły facet;)
Jeśli masz takie jazdy to możesz siedzieć 24h na filmwebie i pisać cokolwiek pod moimi komentarzami,ja nie mam nic przeciwko.
A jeśli szukasz tzw."zaczepki internetowej" to żle trafiłeś.Jestem na to za stary,za mądry a co najwazniejsze cenny czas wole spędzić na czymś ciekawym a nie na bezsensownej dyskusji.
Pozdrawiam i powodzenia w zyciu zyczę.Koniec kropka

ocenił(a) film na 4
Berith7777

"nie mam zamiaru wchodzić-nawet w najmniejsza-dyskusję" a co zrobiłeś odpisują na post? Zmień prochy chłopie skoroś już taki za stary i za mądry.

ocenił(a) film na 6
JoaHa88

Widzę,że Tobie się nudzi.Jeśli nie masz czegoś konkretnego to zrezygnuj kozaku internetowy.

ocenił(a) film na 3
GodAs

ten film jest po prostu slaby.