Gra aktorska na poziomie zero, moja córka lepiej by zagrała. Najgorszy horror jaki w zyciu
oglądałam! Nie wiem jaką siłe w sobie miałam, ze dotarłam az do napisów końcowych!
Chyba liczyłam, ze na końcu wydarzy się wielkie bum, i tłum zlinczuje rezysera za pomysł.
to sie nie bierz kobieto za ocenianie filmow znasz sie na tym jak ja na łyżwiarstwie figurowym akurat aktorzy zagrali bardzo dobrze
Czy ja po to wstawiłam tę opinię abyś mnie obrażał? To jest moje zdanie i mam do niego prawo. Po jednym zdaniu wyrabiasz sobie opinie o osobie która ocenia film? Jak chcesz się gdzieś wyładować to moze idz popływaj na basenie albo odwiedz siłownie
I dlatego nie wyrażam swojej opinii na tym portalu. Takiego chamstwa w jednym miejscu ciężko znaleźć.
Nie ma co cię przejmować :) Przecież to nie my mamy problem. Szkoda tylko, ze ludzie czesto swoje niepowodzenia/smutek/nienawisc wyładowują anonimowo w internecie na kim popadnie.
Dokładnie... :) najważniejsze, żeby nie dać się sprowokować takim tchórzom, którzy są tylko mądrzy za komputerem.