Zajazd pod duchem

The Innkeepers
2011
4,3 4,3 tys. ocen
4,3 10 1 4297
5,4 7 krytyków
Zajazd pod duchem
powrót do forum filmu Zajazd pod duchem

Gra aktorska na poziomie zero, moja córka lepiej by zagrała. Najgorszy horror jaki w zyciu
oglądałam! Nie wiem jaką siłe w sobie miałam, ze dotarłam az do napisów końcowych!
Chyba liczyłam, ze na końcu wydarzy się wielkie bum, i tłum zlinczuje rezysera za pomysł.

ocenił(a) film na 7
justyna_debowska

to sie nie bierz kobieto za ocenianie filmow znasz sie na tym jak ja na łyżwiarstwie figurowym akurat aktorzy zagrali bardzo dobrze

ocenił(a) film na 1
Lukasz19100_2

Czy ja po to wstawiłam tę opinię abyś mnie obrażał? To jest moje zdanie i mam do niego prawo. Po jednym zdaniu wyrabiasz sobie opinie o osobie która ocenia film? Jak chcesz się gdzieś wyładować to moze idz popływaj na basenie albo odwiedz siłownie

ocenił(a) film na 1
justyna_debowska

I dlatego nie wyrażam swojej opinii na tym portalu. Takiego chamstwa w jednym miejscu ciężko znaleźć.

ocenił(a) film na 1
Rini

Nie ma co cię przejmować :) Przecież to nie my mamy problem. Szkoda tylko, ze ludzie czesto swoje niepowodzenia/smutek/nienawisc wyładowują anonimowo w internecie na kim popadnie.

ocenił(a) film na 1
justyna_debowska

Dokładnie... :) najważniejsze, żeby nie dać się sprowokować takim tchórzom, którzy są tylko mądrzy za komputerem.

ocenił(a) film na 10
justyna_debowska

Według mnie aktorzy zagrali dobrze. Szczególnie Sara Paxton.