Zakładnik

Collateral
2004
7,2 76 tys. ocen
7,2 10 1 76330
7,4 36 krytyków
Zakładnik
powrót do forum filmu Zakładnik

Aż mnie zaskoczyła postawa Toma Cruisa... Genialny film w jeszcze lepszej sceneria co do gry Cruise'a... moge powiedzieć jedno- jedyny jego dobry film i właśnie takimi filmami powinien się zająć a nie jakimiś totalnie bezsensownymi kontynuacjami Mission Impossible...

ocenił(a) film na 8
ludwisiu

To mało filmów widziałeś: Magnolia, Ludzie honoru, Raport mniejszości w tych filmach grał świetnie.

ocenił(a) film na 9
_Pablos_

no przynajmnie nie suszy zebow jak w wiekszosci, tez jest to jedyna rola w ktorej mi sie naprawde podobal....

ocenił(a) film na 8
da_markos

Jest duzo znakomitych rol Cruise'a, Raport mniejszosci, Ostatni samuraj, Ludzie honoru, Urodzony 4 lipca, Oczy szeroko zamkniete, Magnolia.

ocenił(a) film na 9
fidelio

no i jeszcze "Za horyzontem"... :)
Mam do niego jakąś słabość...

ocenił(a) film na 8
miggie

Mnie Za horyzontem sie nie podbał. Według mnie sztampowy film a rola Crusiea nienadzwyczajna.

ocenił(a) film na 8
ludwisiu

Wywiad z wampirem ,Kolor pieniędzy,Rain Man .......w tych filamch Cruise tez pokazał niełą grę

ocenił(a) film na 8
ludwisiu

Mission Impossible to bardzo dobry film.

ocenił(a) film na 8
ludwisiu

nie no jeszcze urodzony 4-go lipca był b.dobry, ale prawda cruise gdyby czasem nie myślał tylko o rekordowej gaży tylko by poszukał ciekawego scenariusza to mógłby być docenionym aktorem a nie tylko maskotką fanek.