Zakładnik

Collateral
2004
7,2 76 tys. ocen
7,2 10 1 76330
7,4 36 krytyków
Zakładnik
powrót do forum filmu Zakładnik

Czytałam ostatnio na wikipedii że w ZAKŁADNIKU jest FAINT od zespołu Linkin Park, ja osobiście jestem wielką fanka i filmu i zespołu i wątpie aby takie cos mi umknęlo jeśli jednak taka rzecz sie zdażyła to bardzo was prosze powiedzicie w którym momencie mozemy posłuchac Faint?

ocenił(a) film na 9
Ula1100

Ja też lubię LP, lubię ten film ale FAINTA w nim nie na bank nie ma, być może wykorzystali ten kawałek w jakimś trailerze czy innej reklamie. Na pewno w reklamówce Miami Vice był Numb/Encore.

ocenił(a) film na 10
matt80

no ja specjalnie ogladałam jeszcze raz ale fainta tam na bank nie bylo...poogladam zwiastuny moze znajde.Albo wikipedia sie pomyliła.

Ula1100

Wikipedia się myli, poza tym tego utworu nie ma na soundtracku.

ocenił(a) film na 9
Mierzwiak

oooj nauczcie sie ze na wikipedi sa czesto nieprawdziwe dane... trąbią już o tym wszem i wobec... tak wiec wikipedia jest czesto pomocna ale nie moze byc traktowana jako pewne zrodlo informacji...

ocenił(a) film na 8
da_markos

Jesli chodzi o Linkin Park to jest w filmie Manna ale nie w "Zakładniku" tylko w "Miami Vice"

ocenił(a) film na 10
_Pablos_

No wiem a dokładniej jest piosenka "Numb/encore" ..

zakłamana wikipedia:D

ocenił(a) film na 9
Ula1100

Nie z Linkina nic tam nie było. Za to piosenka podczas dyskoteki miodzio. Słucham ją na okrągło. Tytuł "Ready Steady Go [remix]" jak by co. Pozdro :p

ocenił(a) film na 9
Ula1100

Nie z Linkina nic tam nie było. Za to piosenka podczas dyskoteki miodzio. Słucham ją na okrągło. Tytuł "Ready Steady Go [remix]" jak by co. Pozdro :p

ocenił(a) film na 9
Ula1100