Czytałam ostatnio na wikipedii że w ZAKŁADNIKU jest FAINT od zespołu Linkin Park, ja osobiście jestem wielką fanka i filmu i zespołu i wątpie aby takie cos mi umknęlo jeśli jednak taka rzecz sie zdażyła to bardzo was prosze powiedzicie w którym momencie mozemy posłuchac Faint?
Ja też lubię LP, lubię ten film ale FAINTA w nim nie na bank nie ma, być może wykorzystali ten kawałek w jakimś trailerze czy innej reklamie. Na pewno w reklamówce Miami Vice był Numb/Encore.
no ja specjalnie ogladałam jeszcze raz ale fainta tam na bank nie bylo...poogladam zwiastuny moze znajde.Albo wikipedia sie pomyliła.
oooj nauczcie sie ze na wikipedi sa czesto nieprawdziwe dane... trąbią już o tym wszem i wobec... tak wiec wikipedia jest czesto pomocna ale nie moze byc traktowana jako pewne zrodlo informacji...
Jesli chodzi o Linkin Park to jest w filmie Manna ale nie w "Zakładniku" tylko w "Miami Vice"
Nie z Linkina nic tam nie było. Za to piosenka podczas dyskoteki miodzio. Słucham ją na okrągło. Tytuł "Ready Steady Go [remix]" jak by co. Pozdro :p
Nie z Linkina nic tam nie było. Za to piosenka podczas dyskoteki miodzio. Słucham ją na okrągło. Tytuł "Ready Steady Go [remix]" jak by co. Pozdro :p