Zakładnik

Collateral
2004
7,2 76 tys. ocen
7,2 10 1 76330
7,4 36 krytyków
Zakładnik
powrót do forum filmu Zakładnik

Nie robi szczególnego wrażenia, ale czas przeznaczony na niego nie był do końca stracony. Plus jeden punkt dla siwego Toma Cruise'a

ocenił(a) film na 10
b_maciejka

Skoro oglądałeś ten film to mam takie pytanie w obsadzie jest Jason Statham jako meżczyzna z lotniska czy coś takiego więc moje pytanie to jest takie czy dużo grał Statham w tym filmie bo go lubie a nie chcem tego oglądać bo Tom Cruise mnie drażni.

Mateo_SF

NIe wiem, czy to jeszcze aktualne pytanie, ale jeśli tak, to może ja powiem - Nie oglądaj! Jason Statham jest przez 10 sekund, a Cruise'a jest bardzo dużo :)

ocenił(a) film na 10
Mister_Misterio

Dzięki, właśnie tak czułem że to raczej jakaś epizodyczna rólka. A jak sam film ? Bo może jakoś przetrawie Cruise'a. W sumie Mission Imposible 1 i 2 przetrzymałem a jedyka nawet była fajna.

ocenił(a) film na 8
Mateo_SF

Skoro przetrzymałeś taki film jak Mission Impossible to zdecydowanie powinieneś wytrzymać Zakładnika. Chyba najlepsza rola Toma. Film obfituje w kilka przesiąkniętym fajnym klimatem scen. Gorąco polecam.
8/10

ocenił(a) film na 10
_Pablos_

MOże i masz racje, kiedyś sobie to napewno obejrze naraie ściągam V jak Vendetta potem pewnie Crank. Oglądałeś może któryś z tych dwóch filmów, jeśli tak to jak wrażenia??