podoba mi się w tym filmie, taki twardziel, bezwzględny. Właśnie oglądam, ciekawa jestem zakończenia. Wam też się podoba w tym filmie cruise?
Widzę że odpowiednio wykorzystujesz zasraną przerwę reklamową. Film - super. Cruise - super. Zakończenie - też jest super ale nie zdradzę ci.
Oglądam go już chyba piąty raz i wciąż wywołuje te same emocje, wciąż interesuje. I dzisiaj oglądam razem z Wami :)
Generalnie, film powala przede wszystkim zdjęciami i muzyką. Jedna z najlepszych ról Jamiego Foxa.
Dokładnie. Po prostu brak mi słów :) 8/10 to absolutne minimum dla filmu, ja oceniam go na 9/10. Dobranoc :)
nooo tak Tomek będzie wyglądał za parę latek z tą siwizną hehe! film powala, bo 3ma w napięciu jak "Ścigany" przed laty. To cud, że moja żona nie zasnęła;) - no to musiał być dobry!
naprawde dobry film, koniec zaskakujący . Myślałam sobie że oboje się pozabijaja lub Przeżyją a tu lekki zaskok:) . Film 3ma w napięciu aż do końca. Polecam:)
Postac siwego :p swietna, niestety film sredniawka, w momencie kiedy taxi janek zobaczyl ze jego czarna siostra ma byc posprzatana, wiedzialem jak skonczy sie ten film a szkoda...