Zakładnik

Collateral
2004
7,2 76 tys. ocen
7,2 10 1 76316
7,4 36 krytyków
Zakładnik
powrót do forum filmu Zakładnik

podoba mi się w tym filmie, taki twardziel, bezwzględny. Właśnie oglądam, ciekawa jestem zakończenia. Wam też się podoba w tym filmie cruise?

ocenił(a) film na 9
iwona1510005

Widzę że odpowiednio wykorzystujesz zasraną przerwę reklamową. Film - super. Cruise - super. Zakończenie - też jest super ale nie zdradzę ci.

użytkownik usunięty
patkot28

Oglądam go już chyba piąty raz i wciąż wywołuje te same emocje, wciąż interesuje. I dzisiaj oglądam razem z Wami :)

ocenił(a) film na 8

Generalnie, film powala przede wszystkim zdjęciami i muzyką. Jedna z najlepszych ról Jamiego Foxa.

użytkownik usunięty
almost_american

Dokładnie. Po prostu brak mi słów :) 8/10 to absolutne minimum dla filmu, ja oceniam go na 9/10. Dobranoc :)

ocenił(a) film na 7

rewelacyjny! trzyma w napięciu do ostatniej chwili :)

ocenił(a) film na 8
iwona1510005

nooo tak Tomek będzie wyglądał za parę latek z tą siwizną hehe! film powala, bo 3ma w napięciu jak "Ścigany" przed laty. To cud, że moja żona nie zasnęła;) - no to musiał być dobry!

ocenił(a) film na 9
qdys_1

naprawde dobry film, koniec zaskakujący . Myślałam sobie że oboje się pozabijaja lub Przeżyją a tu lekki zaskok:) . Film 3ma w napięciu aż do końca. Polecam:)

ocenił(a) film na 7
iwona1510005

Postac siwego :p swietna, niestety film sredniawka, w momencie kiedy taxi janek zobaczyl ze jego czarna siostra ma byc posprzatana, wiedzialem jak skonczy sie ten film a szkoda...

MFDK

dokładnie!

iwona1510005

no koniec faktycznie trochę kijowy, liczyłam na jakiś porządny wpierd.... Do ostatnich sekund myślałam, że podniesie tą głowę, wyskoczy z tego metra i zabije ich obu czy coś, a tu klops. miłość jak zawsze wygrała. No ale generalnie film i tak bardzo dobry.