Zakładnik

Collateral
2004
7,2 76 tys. ocen
7,2 10 1 76330
7,4 36 krytyków
Zakładnik
powrót do forum filmu Zakładnik

Tom Cruise

ocenił(a) film na 9

Obojętnie co sie mówi obecnie o Tomie w Zakładniku zagrał idealnie. Oglądając film naprawdę widać że Vincent był profesjonalistą w każdym calu.
W klubie na dyskotece pozabijał parę osób bezkarnie. Bosko wyglądał w tych siwych włosach. Zagrał prawdziwego mocarza ! Jestem pod wrażeniem !

ocenił(a) film na 10
Vincent

No ta strzelanina w dyskotyce jest fantastyczna, mogę ją oglądać na okrągło. I ta scena tuż po niej - strzał przy wyjściu - takie gładkie 'zdjęcie' tego gościa... ach... cudowny film... a na Cruise'a nigdy złego słowa nie powiem - profesjonalista w każdym calu!

ocenił(a) film na 9
Eleonora

Akcje na dyskotece poprzedziła jazda taxi i ta magiczna scena z kojotem ... mistrzowsko zrealizowana, heheh prawdziwe męskie kino ma więcej fanek niż fanów :p
... Eleonora, ty tak przedmiotowo to opisujesz, "strzał przy wyjściu - takie gładkie 'zdjęcie' tego gościa... ach... cudowny film... " powiedziałas to prawie tak ja by to powiedział Vincent :p, mi tam najbardziej było szkoda tego gliniarza Fanninga .../ to była świetna postac, nie moge przeboleć ze Mann go ot tak odstrzelił :/ ... wogóle sam ten motyw ze Fanning miał swoją teroię odnośnie jakiegoś wcześniejszczego przypadku kiedy kierowca taxi zabił 3 osoby i na końcu sam popełnił samobójstwo, ze była jeszcze druga osoba która woził ... i ta scena kiedy się mijają w windzie, ze on tam wtedy się nie skapnoł :/