......ktory mi sie podoba bo zawsze on gra słodkich pajacyków a tu prosze fajna gra aktorska z jego udziałem no ja to bylem zaskoczony pozytywnie panem Tomem C. ......lubie filmy Manna za najlepszy uważam oczywiscie niedoscigniona Gorączkę a za straszną kiche uważam Miami Vice z hemafrodytycznym lamusem Farellem.....
Wiesz co? To samo mówiłem sobie kiedyś o Bradzie Pitt'cie. Do czasu aż zobaczyłem 7 lat w Tybecie. Potem w wielu innych Brad robił na mnie mniejsze albo większe wrażenie, ale zawsze pozytywne. przestałem w nim widzieć przystojnego faceta, a zobaczyłem aktora.
Żeby nie było, że jestem taki mądraliński, to do Cruisa mam nieco podbne podejście jak Ty, ale daj mu szansę!
Wojna światów Ostatni samuraj Raport mniejszości Jerry Maguire Firma Młode strzelby Rain Man a przede wszytkim Wywiad z wampirem (para z Pittem :) sa filmami w ktorych pokazuje dobrą grą. W sumie chyba powinienem bardziej go doceniać! to jest lista hitów. Nie wiem ile z nich widziałeś, ale i tak polecam!
W wywiadzie w wampirem Cruise rowniez pokazal swietna klase oraz to ze ma smykalke do grania czarnych charakterow.
Polecam rowniez srednia jak dla mnie ale warta zobaczenia wylacznie dla epizodycznej roli Toma Cruise'a satyre "jaja w tropikach. Cruise wciela sie tam w role wulgarnego producenta filmowego. Naprawde niezle sie usmialem gdy zobaczylem sparodiowanego producenta filmowego. Naprawde swietna kreacja :)
Naprawdę fantastyczny Cruise, którego nie lubię. Gość jest śliski i czasem mam wrażenie, że specjalnie dobiera sobie role, które kompletnie olewa skutecznie zniechęcając do siebie miłośników kina po to by błysnąć raz na jakiś czas, jak choćby w "Wywiadzie z wampirem" czy "Magnolii". "Zakładnik" jest filmem idealnie skrojonym dla Cruisa.