Zakładnik

Collateral
2004
7,2 76 tys. ocen
7,2 10 1 76316
7,4 36 krytyków
Zakładnik
powrót do forum filmu Zakładnik

nawet nawet

ocenił(a) film na 7

ten film moze byc ale co mnie denerwowało to kręcenie wygladało to jak amatorka

ocenił(a) film na 8
rafi_6

Myślę, myślę i za cholerę nie mogę wymyśleć o co Ci może chodzić ;)

użytkownik usunięty
Gregg

Też cie nie rozumiem.Według mnie zdięcia były jednymi z mocniejszych punktów filmu.Wiele razy można było sie poczuć tak jak byś był obok i uvzestniczył w danej akcji.np w momencie kiedy cruise załatwia gości którzy zabrali mu teczke.Dla mnie to wyglądało świetnie.Chyba w żadnym filmie nie odtworzono tak perfekcyjnie klimatu wielkiego miasta nocą.

ocenił(a) film na 10
rafi_6

buehehehehehehehehe "amatorka" człowieku, czy wiesz jakiego słowa użyłeś?? chcesz zobaczyć amatorke to oglądnij sobie pierwszy lepszy polski film. Zdjęcia tworzą niepowtarzalny klimat. Myślcie ludzie co Wy piszecie, błagam!!

ocenił(a) film na 7
neil__mccauley

Napisałem tak z powodu tych zdjęć. Według mnie nie tworzyły żadnego klimatu, lecz odwrotnie rozpraszało mnie to. Dlatego napisałem "amatorka" z powodu kręcenia kamery.

użytkownik usunięty
rafi_6

ok Stary, umiem uszanować kogoś zdanie, powiem Ci, że z poczatku mnie też to rozpraszało ale po ok 10 minutach skumałem, że bez takich zdjęć film stracił by ogromnie na wartości. Fakt jednak, że amatorka to to nie jest, amatorką nazwać mozna jakąś relecję z wesela a nie ujęcia, które Mann dobierał ponad pół roku :) Pozdro!

ocenił(a) film na 10
rafi_6

powyższy post należy do mnie. To tak zeby nie było bo anonimów nie cierpie ;)

ocenił(a) film na 7
neil__mccauley

hehheh. Ok może źle to nazwałem z góry przepraszam. Ale uważam, że te kręcenie było wkurzające i mnie wcale nie przekonało (to moja subiektywna wypowiedź)