Jak wam sie może podobać takie dno?? dla mnie to wyglada na nisko budżetowe gów... ;] lamerska gra aktorska ;/ spodziewałem sie czegoś więcej po tych aktorach ;/ fabuła także strasznie do dupy ;/ wychodzi wielka kaszana ;/
A czego się spodziewałeś? Mnie film miło zaskoczył, bardzo miło. Może wątek amerykańskiego dzieciaka jest trochę kiczowaty ale sama historyjka, sceneria jest iście epicka. Takie filmy chyba mają być proste: historyjka prosta ale z rozmachem bohaterowie prości ale za to i wyraziści. Większości narodu film się spodoba ze względu na to, że ludzie lubią takie historie. A jak ja to oglądałem to jakoś mi się seria Elder Scrolls przypomniała ;)
Gorąco polecam i mam nadzieję, że zaszczepiłem nutkę ciekawości!
jestes idiota ktory nie ma najmniejszego pojecia o krytyce filmowej. widac to po twoich ocenach filmow albo 1 albo 10, po to masz skale zeby wybrac i dawac logiczne oceny poparte czymkolwiek. takim jak ty nie powinno sie dawac mozliwosci glosowania...zenada
tylko takie oceny bo pośrednich mi się nie che wystawiać ;] wchodze oceniać tylko takie filmy ktore są świetne lub totalna klapą ;p
Jaasne! Już prędzej wyglądasz na przeciętnego użytkownika serwisu fotka.pl
Poklikash? Ty już swoją wiarygodność udowodniłeś.
to bardzo duzo arcydziel udalo ci sie znalezc... to co napisales mowi samo za siebie
łepek chciał chyba zaistniec swą 'wyszukana' krytyką.. :)
"lamerska gra aktorska", 'niskobudżetowe gówno", "kaszana"?? masz jakiś słownik dla elo-ziomka pokemona?? oceniam naszego znawcę na jakieś 14 lat.. zapewne nie kaszana to dla ciebie Kapitan Palaneta albo Power Rangers.. wiec moze pomędrkuj na ich stronach gołowąsie.. :)
Dla fanów Gothica mam nie lada gratkę:) bo sam jestem fanem gry przeszedłem wszystkie części i Niemcy (twórcy gry) zrobili film na podstawie Gothica I trwa ok 1h 40min a tytuł Ghotic The Movie film ma animacje taka sama jak w grze a wiec to nie jest aktorska wersja tej świetnej gry chodź bardzo bym chciał żeby wersja kinowa powstała, a co do seri The Elder Scrolls też bardzooo wciągająca gra ale według mnie Ghotic ma bardziej wciągającą fabułe pozdrawiam wszystkich fanó Ghotica i serii The Elder Scrolls
Dla mnie film może nie był arcydziełem chodź dałem mu 10/10 dlatego,że razem grali ze sobą w tym Ffilmie Jackie Chan i Jet Li i ta para aktorów zasługuje dla mnie na 2 oczka wyżej:) a co do filmu to powiem wam tak był na tyle dobry,że się nie nudziłem na tym filmie a to już świadczy drogi kolego że ten film nie jest kaszaną tylko dobrym filmem,ale jak sie ogląda cały czas Pokemony to się nie ma dziwić,że ma się takie wypaczone spojrzenie na dobre filmy:) pozdro