PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=394018}

Zakazane królestwo

The Forbidden Kingdom
2008
6,9 21 tys. ocen
6,9 10 1 21451
6,8 4 krytyków
Zakazane królestwo
powrót do forum filmu Zakazane królestwo

Pomóżcie. Jestem wielką fanką Jackie Chana i Jeta Li. Gdzie można już obejżec ten film. Bardzo mi na tym zależy... :) dzięki za fatygę :P

ocenił(a) film na 8
kasikn77

W Polsce nie było jeszcze premiery(a na Świecie była już prawie dwa miechy temu)... i nie zapowiada sie, że by miało to niebawem nastąpić :/ Ja nie miałem zamiaru czekać rok, albo i więcej aż jakiś nasz polski "wspaniały, szybki" dystrybutor go zapoda na Nasze ekrany- gdyż jestem również zagorzałym fanem Jeta Li ;)
No i cóż Ci powiedzieć... SIEĆ ;) Albo najbliżej chyba w niemczech już od miesiąca jest na ekranach

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
schneider17

Dzięki wielkie :P myslałam że już jest u nas dostępny :) No cóż, pozostaje tylko czekac... :D

kasikn77

macie racje jet li i jackie chan są najlepszi tylko trzeba czekac az bendzie w polsce

ocenił(a) film na 7
Neo_Davis

kup słownik na allegro i lepiej czekaj na paczke

kasikn77

oglądalem już ten film i rewelacja!!! to chyba pierwszy film gdzie razem grają Jet Li i jackie Chan powinni więcej robić z nimi filmów! film w sieci jest dostępny i to w bardzo dobrej jakości:)

Standziak

film jest w necie.. wypada powiedzieć 'niestety' bo przez piractwo potem bulimy za bilety i płytki na dvd wiecej.. ehh..
jedyny plus ze obejrzeć można wcześniej..