hmm jest wlasnie po filmie ktory jest dobry:) mi sie w kazdym badz razie podobal ale jedno mnie ciekawi czemu nie ma na koncu filmu pokazane ujec jak krecili film? wie ktos? a moze bedzie to na plycie dvd ? czy juz jest na youtube ? pozdrawiam
Odpowiedź jest prosta po pierwsze nie każdy film musi mieć takie końcowe wstawki chodź nie ukrywam że ten film powinien mieć,a po 2 jak do tej pory ten film nie wyszedł jeszcze na świecie na dvd sorry jest już R5 ale to nie to samo:) pozdro
dzienki za odp czyli pozostane nam czekac tak jak powiedziales ten film powinien to miec i raczej bedzie mial ale pewnie w wersji dvd a najgorsze jest to ze on jeszcze w polsce nie wyszedl'/;/
Ale już niedługo będzie miał światową premierę dvd a wiesz dlaczego ten film nie wyszedł w Polsce??? bo jestem pewny na 100% że poczekamy sobie jeszcze długo na Polską premierę dvd bo film dobry i z taką obsadą trafi na pewno do polskich kin ale nasi kochani dystrybutorzy się nie śpieszą z wpuszczeniem tego filmu do kin i myśle że sobie jeszcze poczekamy:(