Zakazany owoc

Keeping the Faith
2000
6,6 40 tys. ocen
6,6 10 1 40494
6,4 10 krytyków
Zakazany owoc
powrót do forum filmu Zakazany owoc

Chyba najgorszy film z E.Nortonem.....a cenię i uwielbiam tego aktora...choćby za Wynik(The score)

ocenił(a) film na 4
wojciechowski2610

I jeszcze pytanko do wszystkich....:Wiecie może czemu tak genialny i lubiany aktor grał w tak mało filmach?

ocenił(a) film na 4
wojciechowski2610

Być może dlatego że dużo czasu i energii poświeca na działność charytatywną

wojciechowski2610

Myślę, że Edward gra mało w filmach, ponieważ słyszałam, że jest dość wybredny i nie gra w pierwszym lepszym filmie, a ponadto w całości oddaje się działalności charytatywnej.

Krasawica97

zgadzam się w 100 % . wolę parę dobrych ról niż milion kiszkowatych beznadziejnych filmów.

ocenił(a) film na 4
wojciechowski2610

Przyznaję, według mnie też film cienki jak barszcz, ale urok Nortona ratuje wszystko. To tylko pokazuje jak dobry z niego aktor.

ocenił(a) film na 6
wojciechowski2610

ta laska budzi we mnie odrazę, jak można się tak szmacić? a Panowie duchowni chyba minęli się z powołaniem

panibozia

Haha.dlaczego się szmaci ? przecież nic takiego nie robi ; p

ocenił(a) film na 6
Robaczek_12

uwodziła księdza, po czym wdała się w romans z rabinem?
no szanujmy się :P juz nawet nie o kler chodzi, a o jakies wyczucie taktu :p

ocenił(a) film na 6
panibozia

1. to tylko film
2. to tylko Ameryka
3. tylko z rabinem (księdza nie chciała) a im (rabinom) widać wolno z kobietami (ale tylko żydówki)

ocenił(a) film na 6
ZSGifMan

a rozmowa nad rzeką i pocałunek w aucie?

oczywiscie ze film, dlatego utrzymuję, że postać kobieca ta właśnie, w tym filmie jest zeszmacona

panibozia

rozmowa o seksie z przyjacielem to szmacenie się? i pocałunek (bez języczka) w usta? bez przesady. 'zeszmacone' robią gorsze rzeczy.

ZSGifMan

Rabinom wolno się wiązać z kobietami. Natomiast tylko rabin musi się związać z Żydówką (albo inaczej: ożenić się, bo umawiać im się wolno). Pozostałych Żydów (nie duchownych) to nie dotyczy i nie mają wymogu jak np, muzułmanki, że tylko wolno im się żenić wśród własnej wiary.

ocenił(a) film na 6
cumartesi

OK, dzięki za info.

P.S.
Ręcznikowcy to zupełnie inna para kaloszy.
Faktem jest, że u nas to psom więcej wolno niż kobietom w tamtej "religii" ! ! !

ZSGifMan

Nie wiem którego psa masz na myśli, ale ja znam sporo muzułmanek i z cała pewnością to one rządzą w domu, a nie ktoś nimi rządzi. Znam muzułmanki, które wyszły za mąż za chrześcijanina (m.in. Polaka). Znam też takie, którym żadne macho nie podskoczy. Ale ja je znam osobiście, a większość ludzi muzułmanki zna tylko z tv.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
cumartesi

Mówicie o Żydach czy muzułmanach? Obawiam się, że coś się wam potentegowało.

ocenił(a) film na 6
panibozia

ksiądz też człowiek :) rabin także

ocenił(a) film na 6
chemas

O_O a czy księża nie żyją przypadkiem w celibacie?

ocenił(a) film na 6
panibozia

Jedni żyją w celibacie drudzy nie, a jeśli chodzi o rabinów to nawet muszą.

panibozia

uwodziła? raczej to był powiedziałabym przyjacielski flirt jak za dawnych czasów. a z rabinem można romansować.

ocenił(a) film na 6
wojciechowski2610

To nie prawda. Jak na komedie romantyczne ten film był całkiem dobry. Natomiast gniot, w którym Norton zagrał, to Incredible Huck.

chemas

IH jest o niebo lepszy niż ta wersja dla 9-cio latków z 03.
niestety jak na ekranizację komiksu to i tak cienko.

wojciechowski2610

skoro ten film jest najgorszy to polecam 25 h, stone czy iluzjonistę.

ocenił(a) film na 4
aew4334555

Wszystkie z nim oglądałem.Dlatego sądzę że jest genialnym aktorem...:)

wojciechowski2610

ja obejrzałem większość i niestety ten bardzo utalentowany aktor ma beznadziejnego menagera i 3 bardzo dobre role na koncie i w sumie na tym byłby koniec.

wojciechowski2610

odkąd Norton się upił (gdy przyszedł do Anny) był genialny ;)

ocenił(a) film na 7
wojciechowski2610

Może racja, ale lubię filmy z Nortonem, nawet takie bzdurki. Film śmieszny i chyba o to chodziło...