Zaklęci w czasie

The Time Traveler's Wife
2009
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 64169
6,3 6 krytyków
Zaklęci w czasie
powrót do forum filmu Zaklęci w czasie

Prawdę mówiąc, myślałam, że ten projekt odwołano. Cieszę się, że jednak żyje. Książka była świetna. ;)

ocenił(a) film na 9
Katty_B_

Ja również jestem wielką wielbicielką książki, mam nadzieje że film nie będzie gorszy. Jak na razie obsada trafiona. Ciekawe tylko kiedy premiera...

darlita

Tak, książka cudowna... Czekam na film... Miejmy nadzieje, że będzie równie dobry...

ocenił(a) film na 7
kingakomuda_2

Ja też czytałam tę książkę, dobrych parę lat temu. Raz napatoczyłam się na nią pod tytułem "Żona podróżnika w czasie". Ja jednak czytałam ją pod innym "Miłość ponad czasem". Mam nadzieję, że nie zrobią z tego komedii romantycznej albo filmu futurystycznego. Niektóre wątki były tak zaplątane, że pewnie będą chcieli je uprościć. Czekam z niecierpliwością. Obsada dosyć objecująca :)

Katty_B_

oj czekam czekam. ksiazka swietna, choc nie wiem czy film odda jej klimat, zawirowania...Eric pasuje, a co do Rachel to nie jestem przekonana. ciekawe kiedy polska premiera??

ocenił(a) film na 8
Groszek

Również czekam na ten film z ogromną niecierpliwością..właśnie skończyłam czytać książkę, parę kliknięć a tu się okazuje, że i filmik będzie..już być powinien:) Mam nadzieje, że się nie rozczaruję... chociaż trudno będzie oddać tę piękną i pobudzającą wyobraźnię historię tak świetnie przedstawioną przez Niffenegger, jeśli w ogóle jest to możliwe choć po części ..
książka rewelacyjna!..zakupiona przypadkiem:)