Zaklęci w czasie

The Time Traveler's Wife
2009
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 64169
6,3 6 krytyków
Zaklęci w czasie
powrót do forum filmu Zaklęci w czasie

Jestem kobieta i zrozumiałe że podoba mi sie ten film, świetnie dopracowany, ciekawy motyw na film, końcówka rozbraja, ale nie tym chciała pisać. Jeśli ktos ogląda i ocenia ten film (widziałam takie komentarze) pod kątem naukowym (wątek DNA) czy innymi nieistotnymi faktami, to szczerze współczuję. podejrzewam że większość takich osób jak nie wszyscy to faceci bez wyobraźni. W tym filmie nie chodzi o to czy trzeba pogrzebać w DNA zeby podróżowac w czasie bo sam fakt podróżowania w czasie jest bezsensowny. Nie wychwyciliście prawdziwego sensu, może i dobrze bo co by sie działo z facetami po takim filmie jakby byli wrażliwi. Tak czy inaczej współczuję a twórcom gratuluje rewelacyjnego pomysłu, świetnego wynokania, najlepszej obsady jaką można było wybrać i klimatu.. Będę wracać do tego filmu :)

ocenił(a) film na 10
aruman

E tam jestem facetem i mam podobne zdanie film był świetny uwielbiam filmy o podróżach w czasie poza tym najmniej ważne jest jak dochodzi do samych podróży w końcu to i tak tylko fikcja. I do E.Bana też nic nie mam w tym filmie miał gorsze tu mu nawet wyszło.