PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=209977}

Zaklęci w czasie

The Time Traveler's Wife
2009
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 64056
6,4 8 krytyków
Zaklęci w czasie
powrót do forum filmu Zaklęci w czasie

Bez zachwytu.

ocenił(a) film na 7

Historia bardzo oryginalna i całkiem ciekawa tylko że dla mnie zbyt bajkowa, łzawa i naiwna. Sama postać Clare była trochę irytująca bo miała pretensje do typa, że często znika chociaż poprzez małżeństwo godziła się na takie życie. Film ten osobiście na pewno mnie nie chwycił za serce. Dla mnie bez rewelacji aczkolwiek polecam.

Lisowczyk

jak dla mnie poradzili sobie rewelacyjnie, choć brakowało mi kilku ciekawych scen z książki , która była i zabawniejsza i trochę bardziej dramatyczna ;)

ocenił(a) film na 7
shanti1993

Książki nie czytałem. Mało jest bardzo udanych ekranizacji książek.

ocenił(a) film na 6
Lisowczyk

irytują Cię jakiekolwiek problemy emocjonalne? :p

Lisowczyk

Jak dla mnie dziwny. W ogóle wiele błędów jest i nie do końca przemyślane jest to jego znikanie. Nie podobał mi się.

ocenił(a) film na 7
elkas22

W takich filmach nie da się uniknąć błędów. Przynajmniej jeśli chodzi o przenoszenie się w przeszłość. Tak czy siak, tego typu filmów nie rozkłada się logicznie, wystarczy podejść do niego z lekkim przymrużeniem oka i okaże się, że to bardzo fajny film. Ciekawy pomysł, dobrze dobrane role, porządni aktorzy pierwszoplanowi, miło się ogląda. Podał mi się :)

HarukiMiko

No właśnie to jest mój problem, ze ja chyba nie potrafię. Tutaj za dużo jest nielogiczności chyba. Z romansów z serii fantasy to polecam ,,Władcy umysłów":)