Witam!
Właśnie czytam książkę i nie mogę doczekać się filmu. Wie ktoś może, gdzie można ściągnąć ten film (ale nie kamerówkę)? Jest już gdzieś w wersji DVD? Z góry wielkie dzięki :)
"Ściągaj majtki a nie filmy" :P
szczególnie jeśli są akurat w polskich kinach a w "środach z orange" bilet tylko ok.8 zł.
chodze do kina bardzo czesto ale na filmy na ktore wiem ze warto zobaczyc w kinie (np nie sciagalabym 2012) ale Zakleci w czasie? 1,5h obyczajowki, przyjemnej, ciekawej ale nawet bez porywającego soundtracku, widoków.
czekałabym na dvd ;)choć xvid jest całkiem i nawet z niezłym tłumaczeniem
Też nigdy nie ściągnęłabym "2012" bo nie byłoby tego "efektu" oglądajac ten film w domu, dlatego poszłam do kina... to rozumiem.. ale Zaklęci w czasie? nie ma w nim nic takiego, bym obowiązkowo musiała pojsc do kina na to .. chciałabym go już obejrzec i to bardzo, ale wolę w domu go obejrzeć.
widzę, ze niektorzy musza bezsensownie komentować.. że jest to do ściagnięcia w internecie - wiem o tym (niemożliwe?!) .. szkoda gadać
http://www.imdb.com/title/tt0452694/dvd
Ten tytuł zawita na DVD dopiero w lutym :( Jeżeli mam tyle czekać na ten tytuł to chyba jednak skuszę się na kino...no chyba, że jakaś R5 wyjdzie :] :P