Zaklęci w czasie

The Time Traveler's Wife
2009
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 64169
6,3 6 krytyków
Zaklęci w czasie
powrót do forum filmu Zaklęci w czasie

Witam!
Właśnie czytam książkę i nie mogę doczekać się filmu. Wie ktoś może, gdzie można ściągnąć ten film (ale nie kamerówkę)? Jest już gdzieś w wersji DVD? Z góry wielkie dzięki :)

ocenił(a) film na 6
Adzia_6

A nie możesz się przejść do kina... Premiera polska była wczoraj...

Adzia_6

Pewnie w internecie. A najlepiej idź do kina i nie pisz takich glupot.

Fanek_3

W heliose dorzucają do frytek.

Adzia_6

nie ma jeszcze DVD a to dziwne bo premiera w stanach byla dawno:(

ocenił(a) film na 10
Adzia_6

Dlatego mnie to dziwi, że jeszcze nie ma DVD... a szkoda ...

ocenił(a) film na 8
Adzia_6

"Ściągaj majtki a nie filmy" :P

szczególnie jeśli są akurat w polskich kinach a w "środach z orange" bilet tylko ok.8 zł.

Adzia_6

chodze do kina bardzo czesto ale na filmy na ktore wiem ze warto zobaczyc w kinie (np nie sciagalabym 2012) ale Zakleci w czasie? 1,5h obyczajowki, przyjemnej, ciekawej ale nawet bez porywającego soundtracku, widoków.
czekałabym na dvd ;)choć xvid jest całkiem i nawet z niezłym tłumaczeniem

ocenił(a) film na 10
carnation

Też nigdy nie ściągnęłabym "2012" bo nie byłoby tego "efektu" oglądajac ten film w domu, dlatego poszłam do kina... to rozumiem.. ale Zaklęci w czasie? nie ma w nim nic takiego, bym obowiązkowo musiała pojsc do kina na to .. chciałabym go już obejrzec i to bardzo, ale wolę w domu go obejrzeć.

widzę, ze niektorzy musza bezsensownie komentować.. że jest to do ściagnięcia w internecie - wiem o tym (niemożliwe?!) .. szkoda gadać

ocenił(a) film na 10
Adzia_6

http://www.imdb.com/title/tt0452694/dvd

Ten tytuł zawita na DVD dopiero w lutym :( Jeżeli mam tyle czekać na ten tytuł to chyba jednak skuszę się na kino...no chyba, że jakaś R5 wyjdzie :] :P

ocenił(a) film na 6
wojaszek

jak narazie jest tylko wersja cam czyli camerka jak bedzie dobrej jakosci to podesle