Zaklęci w czasie

The Time Traveler's Wife
2009
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 64169
6,3 6 krytyków
Zaklęci w czasie
powrót do forum filmu Zaklęci w czasie

Jest super, polecam. Ciekawa jestem jaki bedzie film. Zwiastun bardzo mi sie podoba, nie moge sie doczekac kiedy bedzie w kinach!

ocenił(a) film na 8
Usagi_V

Przeczytalam ksiazke, o matko, o matko...

Nie wiem czy zdolam obejrzec film jesli jest taki sam jak ksiazka, az sie boje.

Smutno mi.

ocenił(a) film na 10
Usagi_V

Mam pytanie: czy ta książka jest też w polskim wydaniu jeśli tak to, jaki jest jej tytuł. Z góry dzięki :-)

ocenił(a) film na 8
mrufka300

Pewnie, że jest :) "Żona podróżnika w czasie" :)

ocenił(a) film na 8
Luana

heh ja nabyłam tę książkę przetłumaczoną na tytuł "Miłość ponad czasem" :)

ocenił(a) film na 9
Usagi_V

Ja ta książkę czytałam kilka lat temu, z tyłu na okładce pisało że ktoś chce ją zekranizować i tak czekałam tyle lat aż się doczekałam :) odliczam dni do premiery
i coś czuję ze muszę się zaopatrzyć w dużo chusteczek na seans. Książkę przeczytałam w dwa dni tak mnie wciągnęła i ryczałam jak dziecko :)

ocenił(a) film na 8
pompolina88

W obsadzie widzimy ze Clare bedzie pokazana w wieku 80 lat, wiec jednak zrobia zakonczenie jak w ksiazce :(

ocenił(a) film na 7
pompolina88

Książka super, najlepsza w gatunku;) Mam nadzieję, że film nie zawiedzie moich oczekiwań... Już widzę pewne nieścisłości- Clare była ruda na przykład i o ile dobrze pamiętam to miała kręcone włosy... mogą to być nieistotne detale, zobaczymy;) Ogólnie to na odwrocie książki było napisane, że Brad Pitt i Jennifer Aniston nabyli prawa do ekranizacji...

Usagi_V

Ja już przeczytałam dawno dawno temu, książka która czytałam nosiła tytuł "Miłość ponad czasem" i chyba bardziej ten tytuł mi się podoba :)Była po prostu bosssssska :D Przeczytałam ją w dwa dni i muszę powiedzieć że jest najlepszą, jaką kiedykolwiek miałam w ręku :)Mam nadzieje że film dorówna książce bo czekałam na niego już bardzo długo :]