Zaklęci w czasie

The Time Traveler's Wife
2009
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 64169
6,3 6 krytyków
Zaklęci w czasie
powrót do forum filmu Zaklęci w czasie

Na tym filmie prawie płakałem, bo musiałem z pewnych względów go oglądnąć. Kobiety zachwycone tym filmem, wypisujacy na jego temat peany prawdopodobnie nie są z Venus, tylko gdzieś dużo dalej. Po obejżeniu tego filmu długo miałem intelektualną czkawkę. Jeszcze raz ostrzegam mężczyzn - Oglądnięcie tego filmu może skończyć się niekontrolowanym poluzowaniem zwieraczy.

Arulek

Och, bardzo przepraszam, ale... jestem kobietą i uważam ten film za bardzo nudny gniot. Scenariusz tak bzdurny, że siedziałam przez cały film podirytowana i pełna zażenowania czekałam aż ten shit się łaskawie zakończy. Więc - intelektualna czkawka po tym filmie nie jest zarezerwowana wyłącznie dla mężczyzn!!!!

magdaleiros

To nie Twoja wina że nie jesteś PRAWDZIWĄ kobietą...

ocenił(a) film na 5
rbej

Zakręciło mi się na tej melodramatycznej końcówce, chociaż do połowy film ma swój urok, ale pózniej... płód przenoszący się w czasie...

rbej

PRAWDZIWA kobieta... Jak się komuś nie podobał ten film to nie świadczy, o prawdziwości. Może kiedyś ktoś tutaj zacznie akceptować fakt,że jednemu się coś podoba, innemu niekoniecznie... Prawdziwa kobieta ma swoje zdanie i nie musi podporządkowywać się stereotypom i płakać na łzawych romansach. Poza tym oceniaj film a nie ludzi.
Pozdrawiam Serdecznie:)

Arulek

Mojego chłopaka też poruszył! Niesamowity!