Zaklęci w czasie

The Time Traveler's Wife
2009
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 64169
6,3 6 krytyków
Zaklęci w czasie
powrót do forum filmu Zaklęci w czasie

ale to pewnie dlatego, że książka mnie powaliła-łyknęłam ją jednej nocy- i pewnie zbyt dużo oczekiwałam po filmie. Tak to już bywa z tymi przekładami kinowymi:)

użytkownik usunięty
aniajh

A ja nie czytalam ksiazki dlatego film mnie urzekl strasznie 10/10 :*

ocenił(a) film na 2
aniajh

zgadzam się w zupełności, wszystkim co czytali książkę nie polecam oglądać. niestety, za dużo nie można się po nim spodziewać. część obsady kompletnie źle dobrana, film nie trzyma się kupy i nuży

ocenił(a) film na 4
fleuve

Zgadzam się! Nienawidzę ich za to, że zmienili zakończenie... Poza tym w filmie miłość Clare i Henry'ego jest taka nijaka-nie kupuję tego. Poza tym pominęli wiele pięknych scen-do najlepszych należał list Henry'ego no i zakończenie. Ależ się zawiodłam!

ocenił(a) film na 6
Georgiana_

ja książki jeszcze nie czytałam, ale chyba muszę to zrobić...film, powiem szczerze- nie podobał mi się, historia dobra, ale całość pogmatwana, nic nie trzymało się kupy, w ogóle mnie nie wciągnął. Myślałam, że to będzie jedna z tych romatyczno-magicznych historii, a odniosłam wrażenie jakby reżyser zrobił sobie jakąś rozpiskę, później pogubił kartki i nie mógł sobie przypomnieć jak to miało być...6/10- tylko ze względu na obsadę i piękną polanę:)