Zakochani widzą słonie

Voksne mennesker
2005
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10857
6,2 4 krytyków
Zakochani widzą słonie
powrót do forum filmu Zakochani widzą słonie

po jakimś czasie zabieram się do opisania tego filmu nie chciałem tego robić na gorąco , na pewno musze stwierdzić ,że coś w tym filmie jest myślę żę ujęcie tego filmu tak nam jest to podane w recenzji jest błędem , bo po piersze treść fabularna tego filmu w kontekście całego filmu nie ma znaczenia jest to prosta jak rąbanie drewna historia , najważniejsze jest to żę w każej chwili ten film nie podaje nam nic z ekranu dosłownie , czemu wogóle jest pomijany genialny wątek sędziego , moim zdaniem jest tu genialne pokazanie , genialne w swojej prostocie pustke życia człowieka który ma wszytko , dom , władzę , pracę , dzieci i on jest troche kontrtastem w filmie dla naszego głónego bohatera , on nie widzi już swojego życia w kolorze. Ten czarno biały styl filmu jest między innymi wyrazem jego w jakiś tam sposób. Podsumowując myśle żę jest to film naprawę dobrze zrobiony , ma bardzo dużo ukrytych znaczeń, a rozpatrywanie go jako historyjki dojrzewającego młodzieńca to spłaszaczanie wymowy filmu.
ps. myślę żę ludzie moga niezgadzać się z tym co napisałem i jak tak będzie to dobrze to potwierdzi żę ten film jest uniwerslany w odbiorze i każdy bierze go troche na swoją miarę
pozdrawiam
Michał