PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118262}

Zakochany Paryż

Paris, je t'aime
2006
7,1 30 tys. ocen
7,1 10 1 29580
6,5 21 krytyków
Zakochany Paryż
powrót do forum filmu Zakochany Paryż

Nudny film,obejrzałem go tylko żeby zobaczyc olge kurylenko a ona tam tylko 5 minut gra

ocenił(a) film na 10
rambo123

Szkoda film był ładny moim zdaniem.

ocenił(a) film na 9
rambo123

czy to olga byla bohaterka pierwszej historii ?

ocenił(a) film na 9
you_know_you_love_me_2

Nie. Olga to była ta wampirzyca.

ocenił(a) film na 7
rambo123

Dla mnie film także wydał się nudny. Spodziewałam się czegoś innego. Miałam wtedy ochotę zobaczyć jakiś film romantyczny, ale ten się do tego nie zalicza.
Generalnie zdaje się, że nawet kilku historii nie byłam w stanie zrozumieć.

ocenił(a) film na 3
taszal

ładny nie przekreśla nudny ;)

to takie przeplątanie... z poplątaniem... malo mnie zaciekawił również...

ocenił(a) film na 4
Baqu

zawiodłam się.. nastawiłam się na coś innego, bardziej wciągającego,
bardziej na coś co by mnie poruszyło,.
Dla mnie również film nie był za wciagający.

ocenił(a) film na 8
taszal

"Spodziewałam się czegoś innego. Miałam wtedy ochotę zobaczyć"

nie ma to jak oglądać film pod kontem tego co chce się zobaczyć, zamiast czekać na to co autorzy chcą pokazać.

ocenił(a) film na 9
rambo123

Film nie był nudny, ponieważ trudno nazwać go jednym filmem:) to bardziej zlepek krótkich przedstawień wszystkich filmów o miłości (nie tylko tych, które juz powstały). Dla mnie "Zakochany Paryż" obrazuje różne oblicza miłości i właśnie w tym tkwi jego piękno, że każdy moze znaleźć coś dla siebie.

ocenił(a) film na 9
crash_ann

Ja osobiście lubię takie filmy, które ukazują kilka różnych historii, często powiązanych ze sobą. Jeśli coś ma mnie skłonić do refleksji na temat życia, to właśnie one. Nudny nie nudny - oglądałam jakiś czas temu i wtedy akurat przypadł mi do gustu. Chyba wrócę do niego ponownie ;]

ocenił(a) film na 8
rambo123

odpowiem, najszczerzej jak umiem. jest to jedna z moich ukochanych plyt dvd do której moge wrócic zawsze, i zawsze!- porusza mnie, wzrusza, rozśmiesza równie mocno jak poprzednim razem.
przede wszystkim, ten zbiór filmów, ktore można powiedziec, rozgrywają sie rownolegle są bardzo prawdziwe i realistyczne. wyobraźmy sobie, kilka podobnych historii w miastach nam bliższym, np w warszawie, krakowie, gdansku. do kazdego miejsca, grupy wiekowej, nawet rasy, mozna dopasować konretną historię, która znajdzie swoje odzwierciedlenie dosłownie w kazdym mieście na świecie.
gra aktorska idealna, nie powiem, że kazdy z tych ktorkich filmików podobał mi sie niezmiernie, bo wśród wielu mam swoje zdeycodwanie ulubione, ale kazdy zasługuję na poświecenie mu uwagi.
kocham, uwielbiam. niesamowicie prawdziwe i realistyczne kino. polecam kazdemu.