Hej, nie wiem czemu podoba Wam się ten film? Chyba sami jesteście zakręceni jak Stu Miley? Film jest totalnym dnem! Jest beznadziejny, nudny... mnie się nie podobał.
Mnie się właśnie bardzo podobał. Śmiałem się jak nigdy przedtem, ale zabrakło mi wątku erotycznego między diablicą a głównym bohaterem, ponieważ takie zakończenie wydawało się oczywiste, ale jednak tak się nie stało.
Nie podoba się? OK, ale nie obrażaj ludzi, którym ten film się podobał. Trochę to niekulturalne. Wybacz, pewnie nie znasz takiego pojęcia. Zachowujesz się jak rozwydrzony dzieciak, któremu jak coś się nie podoba, znaczy że innym też nie może przypaść do gustu...
Okey wyluzuj, nie chciałam tutaj nikogo obrażać. Jednych się nie podoba, a drugim TAK! Mnie się nie podobał, oglądałam lepsze. Widać bardzo się przejmujesz komentarzami.
7/10. Film niezły:) Wiele śmiesznych i bardzo ciekawych momentów:) Kolejne wcielenia bohatera były naprawdę zaskakujące:) Polecam:)
Sam pomysł na film ok, ale wykonanie kiepskie. Daję 3/10. Dałabym pewnie 2, ale motyw geja był dobry (ale dopiero od sceny w sypialni). No dobra, koszykarz też był ok. Dam 4.