Zamurowani

Walled In
2009
5,2 3,4 tys. ocen
5,2 10 1 3408
Zamurowani
powrót do forum filmu Zamurowani

robi wrażenie. "Zapowiada się na niezły film", "Ooo to będzie mocne" - myśli widz.
A co dostaje ów widz w zamian: nudne rozwiniecie ciekawie zapowiadajacego się tematu a potem to już jakieś pseudo psychologiczne pomyje. Wielka szkoda bo pierwsze 10 minut zapowiadało że to będzie coś ciekawego mrożącego krew w żyłach. Coś co zamuruje widza.
Ode mnie 1/10. W połowie miałam dać 5/10, ale im dalej w las tym ocena poszła w dół. Koniec filmu dopełnił całości

ocenił(a) film na 2
EM_DE_KE_AS

Zgadzam się w zupełności. Film ani ciekawy, ani straszny. Nudny i trochę obrzydliwy. Obejrzałam do końca, licząc na zaskakujące zakończenie. Zmarnowany czas.

pestka2

Spoiler Ja gdy zobaczylam na poczatku jak jakąs dziewusie trzymaja w czyms malym i wlewaja tam beton czy cos takiego to od razu przelączyłam...;/

NIe lubie czegoś takiego za bardzo mi to na psychike wjezdza ;/

ocenił(a) film na 4
pestka2

Miałam dokładnie tak samo! Pierwsza scena, pomyślałam sobie, że zapowiada się ciekawy horror. A potem... gdyby nie napis "horror" w telegazecie, nigdy bym się nie domyśliła, że ten film może nim być. Daję 4/10, za niektóre ciekawe wątki (pokój Malestrazza, początek, ogólny pomysł z zamurowaniem, klimat tamtego budynku) i grę aktorską.