Ludzie nie oglądajcie tego. Jeden z gorszych gniotów jakie widziałem.
Recenzentem nie jestem i nigdy nie będę, a co do tego pseudo filmu (bo inaczej tego nazwać nie potrafię) szkoda mi było słów aby pisać coś więcej.
Zresztą nie rozumiem jaki masz problem z moją wypowiedzią?
Dno?? Dobry filmik, miał swój klimat odosobnienia:) Może i końcówka zjebanaNa ale ogólnie dobry film :) A forsakenvanity to się nie zna i może mi ......:D No i to wszystko w tym temacie :)
Mogę tobie dać w mordkę, jeśli tak bardzo sobie życzysz :p
Końcówka mnie zawiodła, ogólnie akcja wartka jak zaschnięta rzeka. Jestem na nie. Nie. Nie. 3 razy nie, dziękujemy.
Jak rzeka ma być zaschnięta??:P Chyba wyschnięta :D Ojjjj bo ja ci dam w mordkę :D Bynajmniej nie dam po mordce :D A proszę bardzo ty mi też daj ją w mordkę napalona :D
Nigdy nie rozumialam ludzi, ktorzy daja "1" lub "10" - sa to skrajne oceny zarezerwowane tylko dla wybranych. Pomiedzy nimi jest jeszcze skala 2-9 i wiele mozliwosci oceny, wiec jesli oceniacie taki film na "1" to znaczy, ze z racji wieku jeszcze niewiele filmow ogladaliscie.
Tobie łatwo jest oceniać oceniających film, a mnie łatwo jest ocenić ten film właśnie na 1, ponieważ w mojej opinii na więcej nie zasługuje. Krytykujesz skrajność? Czemu, więc skrajnie oceniasz tych, którzy dają 1? Napiszą, byle napisać...
Film jest, nawet nie słaby, co beznadziejnie słaby od pierwszego ujęcia. Motyw snu w śnie, przekazywania nam ukrytych treści reżysera i producenta pod postacią rozmyślań bohaterki - przy ciekawym temacie, wykonanie jest żadne. Ach, szkoda słów i szkoda było mojego czasu...