Zapach kobiety

Scent of a Woman
1992
8,1 375 tys. ocen
8,1 10 1 374942
7,0 50 krytyków
Zapach kobiety
powrót do forum filmu Zapach kobiety

Al Pacino się nie popisał.. Gabrielle Anwar może być, choć spodziewalam sie wiecej.
Beznadziejne efekty specjalne, zła muzyka. Bardzo średnia jakość ( choć może dlatego, ze stary film, jednak niektore tez sa stare, ale lepsze).
Ogolnie pozostaje pewien niedosyt, a watek z wujkiem zboczencem byl... no coz... obrzydliwy lekko...

ocenił(a) film na 8
balckdiamond

nie popisał sie? i efekty specjalne w takim filmie????? chyba nie zrozumiałaś tego co ten film niesie ze sobą...

ocenił(a) film na 10
balckdiamond

W ogóle się Al Pacino nie popisał. Dostał Oskara tak o za nic. Muzyka...też beznadziejna, przecież nikt się przy niej nie wzruszył.

Byliście na głodzie obywatelu, że takie pierdoły piszecie?

ocenił(a) film na 8
kasia043_2

hehe która z moich opinii uraziła najbardziej twe ego pseudokrytyka???

co do " Zapachu kobiety " to nie znasz się i tyle :-)

Vincent88LC_A

Efekty specjalne rzeczywiście beznadziejne. Bardzo mało wybuchów, kosmitów itp. Muzyka też fatalna! Nie słyszałem ani jednego kawałka hip-hopowego. No i ten Al Pacino - jak zawsze beznadziejny - podobno on nawet naprawdę nie jest ślepy.

R_E_B_E_L

do założyciela tematu: Pacino zagrał świetnie. Przeszedł sam siebie. Jak chcesz efekty specjalne to obejrzyj sobie film science fiction. A muzyka według mnie bardzo dobra. Film zasługuje na 10/10.

ocenił(a) film na 10
balckdiamond

Zastanawiam się czy Ty aby na pewno oglądałaś ten film..
Świetna gra Al Pacino jak i ANawar'a.. Dla mnie jeden z najlepszych..

ocenił(a) film na 9
vebdk

Gabrielle Anwar to kobieta.

ocenił(a) film na 8
balckdiamond

Autorze/autorko postu... czy to ironia? :D Bo nie mogę sobie wyobrazić innego wytłumaczenia. Czysta herezja!

jasna_cholera

Odnoszę wrażenie, że FilmWebowcy to kompletni sztywniacy bez dystansu do czegokolwiek. Tak trudno zauważyć ironię pierwszego postu? 'Efekty specjalne...' - to zdanie jest bardzo, bardzo wymowne :]

Gnat

Prowizoryczny edit: założyciel tematu wystawił filmowi 'dziewiątkę'.

ocenił(a) film na 9
balckdiamond

Jako prowokacja do dyskusji.... od biedy taka wypowiedź jakoś ujdzie. Jako rzeczowy osąd - nie. Pochopność w sądach nie ma nic wspólnego z rzeczowością.
Jur.

ocenił(a) film na 10
balckdiamond

W ktorym miejscu masz tam zle efekty specjalne? bo ja nie doszukałem sie wielu... prawde mowiac zadnego - wiec nie pisz o ich jakosci skoro ich nie ma. Pacino sie nie popisal?? Zal czlowieku... swietna rola niewidomego i to przez pol filmu nie mial okularow wiec nie mogl ruszac oczami.
Ogolnie niezly z ciebie debil.

pallmall19

Widać, mój przedmówco, że to coś z avataru robi Ci papkę z mózgu. Myśleć, myśleć, myśleć!

ocenił(a) film na 9
Gnat

Haha, cieszy mnie, że przynajmniej ktoś się poznał na tym ;D
Jeżeli chodzi o ocenę to miałam wystawić dziesięć, ale się rozmysliłam ostatecznie.
Ogólnie to przepraszam za tę prowokację, ale jakoś miałam ochotę się pośmiać, ale niestety przez te żarty musiałam sobie założyć nowe konto, bo zbyt dużo ludzi sie strasznie zbulwersowało i wybuchło kilka kłótni [ciekawe dlaczego ;p].

Pozdrawiam i przepraszam jeszcze raz za chamską prowokację ;p