Zapach kobiety

Scent of a Woman
1992
8,1 375 tys. ocen
8,1 10 1 374927
7,0 50 krytyków
Zapach kobiety
powrót do forum filmu Zapach kobiety

Świetny film

użytkownik usunięty

ARCYDZIEłO, szkoda że taki "krótki". Brak mi słów na opisanie roli Franka Slade'a. Naprawdę warto!!

ocenił(a) film na 10

Zapach Kobiety. O tak, to dopiero film. Jak dla mnie arcydzieło. Wspaniała rola Pacino i cudna scena tango. Wiadomo, ze to tylko film i w rzeczywistości Al wszystko widział, ale i tak pozostawia to po sobie niezapomniane wrażenie.
Oczywiście przemowa, na szkolnym „sadzie” zasługuje na (nie wiem jak to nazwać) wielkie uznanie.
No i nie można zapomnieć o jeździe samochodem : )
Warto także pochwalić Chrisa O’Donella, którego rola także zapada w pamięć ( z reszta jak dla mnie była to jego najlepsza rola).
10/10 polecam

ocenił(a) film na 10

po prostu super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
nokia5400

Według mnie ten film jest genialny w swej prostocie. Bo ani fabuła wymyślna ani specjalnie polotu ona nie ma a jednak film arcydzieło. A na uwagę moim skromnym zdaniem zasługują dwie sceny: oczywiście tango(ehh coś niesamowitego) no i kiedy Al mówi o tytułowym zapachu kobiety który chciałby czuć gdy wstaje rano nie wiem czemu ale mogę tą scenę oglądać codziennie.

ocenił(a) film na 8
Quentin

a no i mopże jeszcze kiedy jeździ samochodem;p

Quentin

Fabuła ogólnie jest w drugiej części filmu średnia. Bo mimo że ta jazda samochodem to było coś wspaniałego to jednak nierealne. I druga rzecz: przemowa Franka przed szkołą. To było piękne itd., ale znów nierealne, aby przez to uratował Charliego

Pacino stworzył jedną z najlepszych ról w historii. To było wielkie wyzwanie aktorskie

Waszes

oj tak... film jest piękny :) Al jet wielkim aktorem! zapach kobiety można oglądać wiele razy. ;D