Zapach kobiety

Scent of a Woman
1992
8,1 375 tys. ocen
8,1 10 1 374904
7,0 50 krytyków
Zapach kobiety
powrót do forum filmu Zapach kobiety

00:05

użytkownik usunięty

hahaah co za godzina , nie ma to jak TVP

Nie narzekaj, wczoraj leciał "Trzy kolory: niebieski" o 1:30... ;]

ahm

tvp ma po prostu niezawodne poczucie humoru

ocenił(a) film na 9

Od tego jest dekoder z nagrywaniem. Nastawiasz i na następny dzień o 19 włączasz. Pełny komfort za dodatkowe 10zł miesięcznie.

mam już wakacje i nie śpię po nocach - dopiero teraz mogę oglądać dobre filmy :D

ocenił(a) film na 9

Taką godzinę emisji Al Pacino skwitowałby krótkim "whooa".

ocenił(a) film na 7

Ja bym tak strasznie nie narzekał, jeszcze 2-3 miesiące temu było jeszcze gorzej, bo już w ogóle nie puszczano takich filmów na TVP. A tak, chociaż w środku nocy... Zawsze to jakiś mały krok naprzód...

Bedrich

He? Ten film leciał jakieś 2 miesiące temu w TVP o podobnej porze.

Iguana_Bob

No i pewnie nikt nie oglądał, więc puszczają drugi raz pajace :P O przyzwoitych porach puszczają jakąś żenadę, a jak już w końcu emitują coś naprawdę dobrego to tak, żeby nikt nie oglądał, bo jeszcze przypadkiem podniósłby się poziom naszej kultury :P

ocenił(a) film na 10
sunshine_be

Cieszy mnie to, że tak często puszczają ten film w tv. Za każdym razem chętnie go oglądam, niezależnie od pory ;)
TVP ma poczucie humoru, którego nie rozumiem:P Podobnie jest np. z godziną emisji serialu MASH..... masakra.

ocenił(a) film na 9
Adzam_2

ostatnio na polsacie film familijny z dobrym przesłaniem, który puściłbym spokojnie przy dziecku od 12 lat, leciał koło 1:00..
a zapach kobiety powinien być o 20:00 ;D ale właśnie oglądam

ocenił(a) film na 9
Jaguar

Lepiej już oglądać spokojnie w nocy filmy na TVP, niż męczyć cały wieczór na Polsacie. Jakiś tam film załóżmy trwa 2h, z Polsatowskimi reklamami będzię trwał ze 3,5h.