Teraz już rozumiem, co mieli na myśli gdy powiedzieli, że Pacino rewelacyjnie gra oczami. :-)
No i jeszcze podobała mi się ta scena końcowa z zebraniem. Szczerze mówiąc myślałem, że Charlie wybierze tę drugą ścieżkę i jeszcze szczerzej - sam bym ją nadal wybrał. A tutaj miłe zaskoczenie + świetna przemowa. :-D
A tak na marginesie... ślepy... a tańczy lepiej ode mnie...
Dla mnie gra Pacino równeiż rewelacyjna! No koleś chyba przeszedł sam siebie. To jego pomlaskiwanie po skonczonym zdaniu, smiech typu "Ha!" takie wykrzyczane i "Whoo Ha" hehe, no mi sie bardzo podobał ten film! A scena koncowa mnie zmiażdzyła! Przemowa porucznika wbiła mnie w ziemię! 9/10 jak stąd do Bydgoszczy.
Zgadzam się:) Zdecydowanie:) Wiele słyszałam o scenie tanga, ale to co zobaczyłam...Dzizas, nie wiedziałam, że tango może nie być nabzdyczone za o tak sensualne a jednocześnie zatanczone z uśmiechem:) 10/10:)
Jak dla mnie film rewelacyjny. Świetna rola Pacino a zakończenie mi się podobało. Film na pewno dołączy do kolekcji moich ulubionych :)
zakończenie filmu to jedno z najbardziej tanich, tandetnych i nieprawdopodobnych hollywoodzkich scen jakie kiedykolwiek widziałem