PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227551
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

4/10

ocenił(a) film na 4

Więcej dać nie ma szans, może wam się podobała, ale mnie osobiście nie urzekła. Nawet nie dotrwałem do końca. I szczerze, jeśli mówimy tu o bajce z humorem to proszę kierować się w stronę takich tytułów jak: Rango, panda,megamocny czy epoko lodowcowa. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
Hariiibooo

no ej, nie gadaj że KOŃ CI sie nie podobał????????????????????????

Porter_5

No koń był zajebisty. Nie ukrywam, że mi się tam ta bajka bardzo podobała. Jak dla mnie to 8/10 :D

ocenił(a) film na 9
Hariiibooo

Ta bajka nawiązuje mocno do klasyków z przed lat. Trzyma baśniowy klimat. A wymienione przez Ciebie tytuły poza epoką są głupie, efekciarskie i bez tego bajkowego polotu. Dobre dla 5 latków, kiedy tymczasem ta bajka jest międzypokoleniowa.

ocenił(a) film na 4
Sick_Fantasy

Przepraszam, ale dziadków o zdanie nie pytamy :P

ocenił(a) film na 9
Hariiibooo

25 lat i jestem dziadkiem? Ciekawe w jakim świecie?

ocenił(a) film na 4
Sick_Fantasy

Sam zarzuciłeś fakt wieku, także do tego się odniosłem, to że 5 latkom może się to podobać, a Tobie nie, nie znaczy że bajki są do kitu bo ty tak mówisz. Podejście masz jak typowy hipokryta. Jednemu się podoba jednemu nie, ja wyraziłem swoje zdanie. Bajka w której 80% scen stanowi śpiew nie jest dla mnie bajką przedstawioną w sposób zachęcający. Bardziej nudzi widza. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Hariiibooo

Dlaczego obecnie ludzi tak nie lubią śpiewu? Ani w bajkach ani w filmach? Rozumiem, że może to być pewien brak wrażliwości, no ale jednak to jest piękne:) Emocje, humor, tradycja. I to w najlepszym tego słowa znaczeniu. Szanuję Twoje zdanie, ale ciekawi mnie dlaczego tak przeszkadzają Ci piosenki?

ocenił(a) film na 9
Hariiibooo

A swoją drogą - dlaczego dziadków nie? Czyżby zaczęły powstawać filmy z górną granicą wiekową?

ocenił(a) film na 4
dziadulus

Patrz pkt wyżej.

Hariiibooo

Do moich oczekiwań też troche nie dorósł. Całkiem niezły, ale troche nierówny 6/10.

ocenił(a) film na 8
Hariiibooo

Jakby nie to że miał dobrze dopracowane detale w wyglądzie, a do tego nawiązywał do starszych produkcji (własnie śpiewem również) to bym dał mniej. jak dla mnie zakończenie.. może jednak lepiej by było gdyby ta łza nie zrobiła tego co zrobiła

ocenił(a) film na 8
t_reku

To wtedy dzieci by zaczęły ryczeć. Nawet nie wiem, czy ja także bym nie zaczęła.

tviska

Zgadzam się z tobą tviska w 100%