PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227560
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

8/10

ocenił(a) film na 8

swietna bajka. zabawne dialogi i piekna animacja.doskonaly dubbing mlodego stuhra. polecam

pawel841984

O tak Polacy zrobili kawał dobrej roboty zarówno Maciek Stuhr podkładając głos czarującemu złodziejaszkowi Flynnowi (Julkowi) jak i Julka Kamińska dająca głos Roszpunce świetnie pasowała do zadziornego charakterku Roszpunki ... a scena z szafą jak i rozbicie emocjonalne Roszpunki rozłożyło mnie no łopatki zarówno jak teksty Flynna normalnie lałem ze śmiechu na tym filmie ... bo film jest naprawdę genialny ... dla mnie nr 1 najlepsza animacja jaką kiedykolwiek Disney stworzył bo jest ona urocza, romantyczna, wzruszająca a przede wszystkim zabawna... ;P

ocenił(a) film na 9
indy90

Ech, Indy, Indy... Ciągle ta inspiracja słowami innych ;)

nautilia

Ej po prostu lubię się dzielić swoimi opiniami i spostrzeżeniami z innymi .... :)))

ocenił(a) film na 9
indy90

Tylko dlaczego to nie są Twoje spostrzeżenia a innych? Zadziorny charakterek Roszpunki... Gdzieś to już czytałam i to nie były Twoje słowa... ;)

nautilia

Jak nie przez cały czas tak piszę ... od nikogo nie zgapiłem...

ocenił(a) film na 9
indy90

O tym, że Roszpunka ma zadziorny charakterek? Kto inny pierwszy to napisał. O piosenkach Gierci też ktoś pisał przed Tobą a używasz tych sformułowań, jak swoich... Nie chce mi się szukać - nie mam czasu. Twoje pierwsze wypowiedzi na tym forum były bardzo ubogie w słownictwo, a z każdym postem zaczęły się wzbogacać o teksty innych.
Fe.

nautilia

Ale ja nie opierałem swoich wypowiedzi o wypowiedzi innych pisałem własne zdanie i opinie a że się z niektórymi pokrywają to już nie moja wina ja od nikogo nie zrzynałem że tak brzydko powiem tylko pisałem własne indywidualne odczucia... ba ja nikogo tekstów nie pisałem na serio ...