PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227560
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

Ciekawe...

użytkownik usunięty

...czemu jest tak mało osób na forum o NOWYM filmie (wiem, że jeszcze nie wyszedł). Ja osobiście przeszukałam całe YouTube oraz Google w poszukiwaniu informacji - zapowiada się fajnie, a ja zawsze muszę mieć więcej opisu akcji niż tylko zwiastun. xPP

użytkownik usunięty

DODAJĘ: ... film zapowiada się bardzo ciekawie i (z tego co znalazłam w internecie i na YT) będzie tam wszytsko co powienien mieć współczesny film - akcję, humor oraz wątek miłosny + przystojnego bohatera xP. Co prawda nie ma w nim pięknych pieśni o miłości jak w orginalnym Disneyu, ale (niestety) teraz dzieci wychowuja się głównie na bajkach w stylu "Dzieciak vs Kot" i nie wszytskim przypadły by do gustu takie filmy - ja sama nie mogłam zdzierżyć "Królewny Śnieżki" (gdyz wydawała mi się za bardzo... Hm... "stara"), za to bardzo chętnie oglądałam "Króla Lwa" oraz "Herkulesa", ale zboczyłam z tematu xP
Ogólnie film wygląda super i jestem niemalże pewna, że będzie to najlepsza produkcja 2010 (no, może oprócz "Jak Wytresować Smoka" - genialne xP).

ocenił(a) film na 10

No, ale jednak "Zaplątani" będą musicalem, więc coś tam usłyszymy. Mało aktywności na forum, bo po pierwsze film nie jest w 2D, no a po drugie media reklamują nam go jako kolejną komedyjkę przygodową w 3D. Coś czuje, że sceptyków da się jednak zaplątać w ten film.

akira894

dziwne bo w stanach nie spotkalam sie z reklama tego filmu w 3D.....

ocenił(a) film na 9
sisi421

ale tutaj nie chodzi o pokaz filmu w technice 3D xDD ja byłam sceptycznie nastawiona do filmu ale zaledwie po zlepkach scen z filmu mam ogromne nadzieje :) mimo,że komputerowy to ta magia bije od niego^^

ocenił(a) film na 10

Dzieci wychowują się dzisiaj na Hannie Montanie, Camp Rocku czy High School Musicalu, smutne...

użytkownik usunięty
Jacob Voorhees

Taak - chociaż dla mnie to to śmiesznie brzmi bo - w sumie - mam 13 lat i JESTEM dzieckiem, ale już nie takim znowu młałym (Gimnazjum).

ocenił(a) film na 10

mylisz sie, jak masz 13 lat to juz jestes nastolatka

ocenił(a) film na 8

Ano właśnie pisoenka o miłości będzie :D
'I see the light' śpiewana przez duet Levi-Moore (czyli u nas Peszek bodaj i Sztuhr) - tu link do angielskiej wersji :) http://www.waltdisneystudiosawards.com/tangled/music.php

Plus już cały soundtrack można nayoutubie przesłuchać - zapowiada się świetnie :3

użytkownik usunięty
iisjah

Nie, to nie Peszek (nota bene tragiczny śpiew) a Kasia Popowska :)

użytkownik usunięty

Dusia, nie tylko :) Ja z moją ośmioletnią podopieczną oglądamy jeszcze Fineasza i Ferba (kreskówka stajni Disney) :) Fakt, mała jest rozkochana w "HanieMontanie", ale i tak najbardziej kocha baśnie Disneya :)

Racja moja młodsza siostra też ogląda te wszystkie seriale na Disney Channel co nie znaczy że nie ogląda starych baśni Disney'a oraz klasyki Disney'a bo te bajki wprost uwielbia a już szczególnie Zaplatanych bo to świetna komedia romantyczna że tak powiem ... ;P mamy tu wszystko humor, świetne piosenki, wątek romantyczny ... film zarazem jest śmieszny, wzruszający i magiczny a to jest najważniejsze w bajkach Disneya czego brakuje w głupich serialach na DC ... niestety ... :(