PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227551
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

Za każdym razem, gdy wchodzę na Filmweb zerkam na podstronę "Zaplątanych". Patrzę jak
radzi sobie film w rankingu, czytam komentarze itd. Jednak cały czas przy "nagrodach"
widnieje cyferka 4. Czemu? Z ciekawości poprzeglądałem po internecie i co się okazało?
Filmweb nie dodaje nagród. "Zaplątani" mają (nie wiem dokładnie ile) przynajmniej 15
ważniejszych nagród, a tu nic. To samo przy Toy Story 3. Ten film ma jakieś 28 (ale w tym
dużo pobocznych), a tu jest wiadomośc tylko o 15. Mogę wiedziec czemu?

bartekbasista

Bo filmjest tak słaby że filmweb wie że te nagrody to wynik korupcji. Proste jak jedzenie orzechów.

ocenił(a) film na 8
bartekbasista

Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś te nagrody na stronę dodał. Z tym, że ciekawi mnie ich źródło, bo nic poza tymi 4-ema nie znalazłem

bartekbasista

Z tego co widzę, to na filmwebie ma nominacje, a nie nagrody ;) I tak, faktycznie ja też co jakiś czas w newsach na filmwebie chociażby czytam, że Zaplątani są w różnych kategoriach nominowani (głównie animacja, ale również innych, jak np. Najlepiej zanimowana postać w filmie animowanym, patrz news dziś na stronie: Specjaliści of efektów nominują ...). Z tego co pamiętam, a teraz znaleźć nie mogę, to również była nominacja do Oscarów. Ciekawe.
Któż to wie czemu się tak dzieje, ale za pewnie zostanie to uzupełnione, może po rozstrzygnięciu.

koletax

Nie, nie w nominacjach do Oscarów, musiałby być to jakieś wcześniejsze rokowania, że mogą być nominowane, sprawdziłam.
Aczkolwiek tytuł przewija się co jakiś czas w różnych newsach na fimwebie o nagrodach. Czas pokaże.