PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227560
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

6/10 i nic wiecej.W porównaniu z innymi bajkami(nie tylko Disneya) nie wniosła nic nowego do tego gatunku.

widz_filmweb

Weź nie przesadzaj Zaplątani są najlepszą jedną z najlepszych bajek jakie wyprodukował Disney w przeciwieństwie do Księżniczki i żaby i Króla Lwa 2 bo te są kiepskie ... natomiast w Zaplątanych mamy starego Disney'a film jest zarówno zabawny jak i wzruszający , nawet zaskakujący , a i magiczny co najważniejsze jest w filmach Disney'a ... mów se co chcesz , ale Zaplątani to rewelacyjna bajka pod każdym względem...

indy90

Znowu. Nowy temat- znowu piszesz to samo. Weź się pohamuj. Ludzie nie potrzebują do życia wiadomości, że ten film ci się podobał. Przemyśl to i na przyszłośc CZYTAJ SWOJE WYPOWIEDZI.

bartekbasista

sorki wypowiedź była skierowana do ciebie? NIE to mógłbyś przestać mi docinać poza tym o tym są tu fora , aby wypowiadać własne opinie o filmie ... co z tego , że powtarzam wypowiedzi skoro za każdym razem swoją wypowiedź kieruję do kogoś innego ... dziwne , że nikogo innego tylko ciebie to wkurza ... co? ... skoro wypowiedź nie jest kierowana do ciebie to nie docinaj mi albo się po prostu ugryź w język i powstrzymaj od chamskiego komentarza...

ocenił(a) film na 7
indy90

Nudy, nudy jak flaki z olejem... co 2 post taki sam (słowo w słowo) co trzeci to tylko bla bla bla bla... nic nie wnosisz nowego do dyskusji, jedynie co to powielasz to co już wcześniej było i co wszyscy już wiedzą. Zresztą nie mogę się z tobą zgodzić w tym że Król lew II jest kiepski zresztą ciągle słyszę "stary Disney" i to określenie nie daje mi spokoju gdyż dla każdego stary Disney może oznaczać zupełnie co innego.

czesio931

A wypowiedź przepraszam była kierowana do ciebie ... Nie ... to się nie wtrącaj za przeproszeniem wy też nudzicie z tymi wiadomościami też się powtarzacie ... skoro ty wypowiada się na większości forów o tym czy film się podobał czy nie bo co niektóre tematy się powtarzają to chyba mam prawo się podzielić opinią z użytkownikami których tu pierwszy raz widzę albo się pierwszy raz odzywają ... chyba mam prawo nie ... a co do Króla Lwa II to dla mnie był istotnie klapą w porównaniu do 1 części ... dacie trochę na luz i dajcie się mi wypowiadać chociaż bym powtórzył wypowiedź ale raczej dwa razy takiej samej wypowiedzi w jednym temacie nie piszę tylko w różnych ... mam prawo ... trochę swobody naprawdę myślicie czy ja pamiętam albo przeszukuję czy taka moja wypowiedź już była nie nie mam na to czasu ... a wy widocznie mnie śledzicie , że wiecie , że powtarzam wypowiedź a to już jest nie fajne takie śledzenie...

ocenił(a) film na 7
indy90

nikt cie nie śledzi ale jak ktoś przeczyta po raz enty ten sam post to zastaje mu w głowie, co to króla lwa nie będę się wdawał w dyskusję bo to twoje zdanie powiem tylko że według mnie jest tylko niewiele słabsza od swojej poprzedniczki. I jeszcze jedno tak masz prawo pisania tego co chcesz i ile razy chcesz ale pamiętaj jak wypowiadasz się na forum ogólnym to i druga osoba ma takie samo prawo żeby skomentować twój post i go ocenić i nie ważnie czy twoja wypowiedz była kierowania do mnie czy nie :)

czesio931

Ma prawo ale ludzie napiszcie to w kulturalny sposób ... albo raz bo w tym momencie też się powtarzacie ... a że mu moja wypowiedź zostaje to nie moja sprawa kto mu każe czytać ją po raz enty nikt nie karze ... ja nie zmuszam nikogo do czytania moich wypowiedzi , a powtarzam się z tą samą wypowiedzią do użytkowników których jak mówiłem widzę pierwszy raz albo się pierwszy raz wypowiadają , chyba mam prawo z nimi się podzielić swoją opinią o filmie nieprawdaż ... a ci co tę wypowiedź już widzieli to jak im to przeszkadza to niech jej nie czytają po prostu tym bardziej że ona do nich nie była kierowana albo niech to przeboleją a nie co chwila mnie napadacie bo powtórzyłem wypowiedź jak mówiłem ja nie przeglądam swoich poprzednich wypowiedzi tylko odpowiadam na posty innych ... zrozumcie to a nie się czepiajcie bo śmiałem się powtórzyć ... jakby to było przestępstwo się zachowujecie za przeproszeniem .... :)

ocenił(a) film na 7
indy90

ee nie wydaje mi się żebym się powtarzał, ale za to ty już z trzeci raz w tym samym temacie xD (dobra zostawmy to już nie będę już w to wnikał) i jeszcze raz tak masz prawo podzielenia się swoją opinią o filmie co już napisałem wcześniej (patrz wyżej) i nie nie jest to przestępstwo i nikt tak się nie zachowuje (bynajmniej nie ja) co to kultury w poście o której wspomniałeś na samym początku to nie uważam żebym cię w jaki kol-wiek sposób obraził.

czesio931

Nie ale elladan owszem ciągle czepia się byle czego i mnie ździebko irytuje ... do ciebie akurat nic nie mam ... :D

ocenił(a) film na 7
indy90

To już nie ze mną a z nim powinieneś to wyjaśnić :)

ocenił(a) film na 6
indy90

hehe, dzidzia juz sie poskarzyla?

elladan

Nie nie poskarżyłem się tylko ty nie potrafisz przyjąć czyjegoś toku rozumowania , non stop mnie atakujesz z błahego powodu ... i zaczyna mnie to już za przeproszeniem Wkurviać ... jesteś taki mądry to dawaj logiczne wypowiedzi i rozmawiaj z ludźmi na poziomie a nie neguj i bluzgaj ... bo to kulturalne nie jest ja po tobie nie pojeżdżam ... szanuje twoje wypowiedzi ... ale ty moich nie tolerujesz bo jak widzę masz brak tolerancji dla innych racji ...

ocenił(a) film na 6
indy90

szanujesz moje wypowiedzi, bo ich nie rozumiesz.
kiedy wchodzisz ze mna w polemike, rozkladam cie na lopatki.
a raczej twoja niewiedza rozklada cie na lopatki.
ale racja - nie bede z toba dyskutowal - za malo wiesz iza malo umiesz.
nie kopie sie lezacego.
nara.

elladan

Otóż rozumiem ciebie to raczej ty mnie nie rozumiesz bo docinasz mi na każdym kroku ... ja ci nie docinam to o czym to świadczy ... o twojej kulturze osobistej , że widzisz tylko błędy u kogoś a na swoje nie patrzysz ... naprawdę super pogląd masz naprawdę ... docinanie mi to twoje hobby nie ... powiedz mi szczerze czym cię tak uraziłem , że tak mnie atakujesz to postaram się to naprawić o ile masz poważny powód swojego zachowania bo ja bez potrzeby nie docinam , a ty tak...

ocenił(a) film na 6
indy90

pokaz mi, gdzie popelnilem bledy :)
i przestan naduzywac tego "docinam". jak nie masz nozyczek, to ci w prezencie dam.

elladan

I znowu mnie atakujesz widzę to twoje hobby ... jednak nie umiesz po ludzku rozmawiać ... człowieku męczysz tymi odzywkami... zacznij normalne rozmawiać na konkretne tematy , a nie atakuj mnie bezpodstawnie.

ocenił(a) film na 6
indy90

bla bla bla.
konkretne tematy?
aaa, tak.
ee film byl cudowny magiczny niezwykly basniowy ... rozwalaly mnie dialogi juliana a julka normalnie byla prze smieszna. moglbym go ogladac godzinami ... wzrusza bawi cieszy ... normalnie najlepszy film disneya moj ulubiony zwlaszcza julek i roszpunka normalnie caly czas sie smieje.

ok, moze byc? staralem sie :D

elladan

Tak bo o tym jest większość tematów jak nie zauważyłeś tam i tu jest rozmowa o filmie ... a nie na kłótnie , którą nawiasem mówiąc ty zacząłeś , ale ty i tak na pewno się nie będziesz potrafił do tego przyznać ... więc o co chodzi ... nie potrafisz rozmawiać z ludźmi na temat filmu to proszę nie wypowiadaj się a już przede wszystkim nie atakuj ludzi...

ocenił(a) film na 6
indy90

maly, ja nie atakuje ludzi :D
zdominowales bezsensownymi tekstami cale forum.
jeszcze tylko ja cos do ciebie pisze, ale z tym koniec.
ty nie rozmawiasz o filmie, tylko oswoich zachwytach nad nim.
i przyznam szczerze, ze twoje zachowanie zohydza sam film.
jestes najlepszym przykladem psychofana.

elladan

Nie nie zachwycam się filmem ... a poza tym mam do tego prawo wiesz nikt mi nie zabroni ... i nie jestem żadnym psychofanem ... a o filmie też potrafię rozmawiać ale co z tego jak za chwile wielmożny pan mnie znowu zaatakuje bo już słowa własnego nie można wypowiedzieć ... powiedz mi ciekawe czemu nikt inny tylko ty mnie tak atakujesz co ... przestaniesz mnie atakować to ja zacznę logiczniej i na temat pisać ...

indy90

To już moja ostatnia wypowiedź skierowana do ciebie w tej sprawie. Przedtem pisałeś,że tylko ja ci docinam. Teraz piszesz, że tylko elladan ci docina. Zdecyduj się.

ocenił(a) film na 7
bartekbasista

oj tam, oj tam xD chłopak się pogubił w tym co pisze, gdzie i kiedy, a że brakuje mu argumentów na obronię to powiela to co już wcześniej pisał i tak w kółko xD a że spamuje całe forum to już nikt na serio go nie bierze :D

ocenił(a) film na 6
czesio931

hehe, swiete slowa, czesiu :D

czesio931

Elladan robi to samo też się powiela w tych swoich docinkach ... poza tym co tu innego mówić o filmie bo o tym jest większość tematów że mówi się o filmie nieprawdaż więc wypowiadam się o filmie bo staram się trzymać tematu czego nie robi elladan bo stale mi docina obojętnie co powiem to już leci jego kontra naprawdę to jest już irytujące na dłuższą metę ... możemy wreszcie zacząć normalnie rozmawiać proszę was nie ciągnijmy dużej tej kłótni i zacznijmy wszystko od nowa ... postaram się poprawić... i pisać bardziej na temat skoro wg was tematu się nie trzymam ... w takim razie postaram się poprawić błędy...

bartekbasista

Bo ty w miarę przestałeś a elladan robi to non stop przeszkadza mu że wypowiadam własne zdanie o filmie i że czuję pewną sympatię do tego filmu bo to pierwsza bajka , która wywarła na mnie niesamowite odczucia ... i co z tego że się zachwycam filmem mam do tego prawo...

użytkownik usunięty
indy90

Ciekawa wymiana zdań :)

Ta bezsensowna wymiana mnie już nudzi bo mówi się tu o filmie a nie kłóci bez sensu czego ja już mam dość ale im to najwyraźniej radość sprawia skoro nie rozumieją moich próśb o to aby zacząć normalnie jak ludzie rozmawiać nie kłócąc się o byle o co.... :P