PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227560
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

Nie chcę tu nikogo obrażać ale to najgorsza animacja jaką widziałam a widziałam wiele. To tylko moja ocena ja daję 1/10.

użytkownik usunięty
loffciam

Hmmm, dla osoby oceniającej na 10 film "Jak się pozbyć cellulitu", to faktycznie "Zaplątani" mogą być k.g. :)

ocenił(a) film na 8
loffciam

Wg. mnie to idealny filmik na nudne , niedzielne popołudnie! = ))

użytkownik usunięty
Hatsiu

Zaplątani czy Cellulit?

ocenił(a) film na 8

Z mojego konta na FW korzysta 5 osób (moje kumpele) wiec to pewnie któraś z nich oceniła ja nawet tego nie oglądałam(Celulitu). Ja tu oceniłam tylko ZAPLĄTANYCH.

ocenił(a) film na 6
loffciam

"Zaplątanych" nie oglądałem, ale chętnie bym usłyszał uzasadnienie i chociaż jeden, sensowny argument "przeciw".
Bez tego jesteś tylko nędznym trollem, a takich ja (i nie tylko ja, pewnie większość użytkowników) przerabia dziennie setki.

użytkownik usunięty
loffciam

Tak, tak :) Wszystkiemu są winne kumpele :D

To troll i tyle który nie umie winy wziąć na siebie tylko miesza w to swoje kumpele naprawdę WSTYD nie umieć przyznać się do winy....

ocenił(a) film na 7
indy90

Jakiej winy? Jak się komuś "Cellulit" podobał to jego sprawa. To się nazywa gustem. Bawi mnie, gdy jednej osobie film się nie podoba, a po chwili pojawia się druga z odmiennym zdaniem, która w rozpaczliwej próbie znalezienia argumentu sięga do biblioteki swojego przeciwnika, wyciąga ogólnie nielubiany film i wytyka jej oglądnięcie go. Żenada. GUSTA są, GUSTA. Jak się dziewczynie nie podobała Rozpunka, a "Cellulit" tak, okej. Ludzie... :)

użytkownik usunięty
Brojanowski

Rozumiem, że wulgarny argument (czy raczej wulgarne wyrażenie swojego zdania, czytaj gustu) w zupełności wystarczy, by potraktować adwersarza z szacunkiem :) Chylę czoła przed twoją argumentacją :) "Kupa gówna" jest kulturalnym przejawem szacunku dla czytających :) O tak, zaiste jest.

ocenił(a) film na 7

Nie bronię osoby o nicku "loffciam". Nie zachowała się prawidłowo, zakładając temat o takiej nazwie, a same potwierdzenie opinii wydawało się nieco zbyt agresywne.

Drażni mnie jedynie porównywanie wagi różnych filmów i używanie ich jako siły w ataku na drugą osobę. Ktoś mógł nawet znienawidzone "Never Say Never" ocenić na 10/10, co nie oznacza, że jego ocena względem innej produkcji jest bezwartościowa.

Brojanowski

Tu nie o to chodzi ... chodzi o to że osoba o nicku "loffciam" zwala całą winę na własne przyjaciółki też mi przyjaciółka która zgania wszystko na przyjaciół ... po prostu chodzi o to że "loffciam' nie umie przyjąć na siebie winy ...

ocenił(a) film na 7
indy90

Ano tak, klasyczna ucieczka w zasłonę anonimowości i tworzenia wymówek, jaką zapewnia nam internet :D

ocenił(a) film na 10
loffciam

ja uważam, że choć to film animowany, to warto go obejrzeć. na pewno jest o wiele lepszy od większości bajek, a nawet od wielu filmów, dlatego daję 8/10 i zastanawiam się, czy nie dać 9

alice12321alice

Masz rację film jest naprawdę świetny nie tylko dla dzieci ale również dla młodzieży i dorosłych a nawet dla całej rodziny bo film bez wątpienia jest jedną z najlepszych bajek Disney'a a nawet jest lepszy od nie jednego filmu to się zgadza... :)))

ocenił(a) film na 8
loffciam

skoro ja jestem trollem to wy jestescie male dzieci nie kochane przez rodzicow ktorym trzeba wlaczac "FLINKA I ROSZPUNSIĘĘ" na dobranoc.. ach wy małe PoKeMoNkI <33

ej indy90 zayebisty avatarek... na twoim poziomie..

użytkownik usunięty
loffciam

Ten komentarz też "spłodziły" koleżanki? ;)

Według niego tak skoro w ogóle winy nie potrafi wziąć na własną klatę tylko na kogoś zwala więc zapewne ona też nie napisała tego komenta tylko jak mówisz przyjaciółki albo lepiej elfy albo krasnoludki wymyśliły ten jakże żałosny komentarz ... każdy ogląda to co lubi nieprawdaż a nie będzie się na jakiegoś trolla oglądał ...

loffciam

są inne oceny jak tylko 1 i 10 !!!!!!!!!!! trolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loffciam

Spadaj trollu mam 21 lat i wara ci do tego co lubię oglądać bajki w dzisiejszych czasach nie są tylko dla dzieci bajki co niektóre np. Zaplątani są lepsze od nie jednego filmu więc się odwal nic ci do tego jaki mam avatar lepiej popatrz na swoje debilne wypowiedzi zwalasz wszystko na przyjaciółki ładnie to tak ...

użytkownik usunięty
indy90

Biedne te... przyjaciółki ;) Wolałabym wroga, niż takiego przyjaciela.

Ja też bo taki przyjaciel który wszystko zwala na przyjaciółki jest za przeproszeniem przyjacielem do d*py ja bym się dawno na takiego wypchał ... :P

użytkownik usunięty
indy90

O, zmiana awatara :) Wiedźmin?

No moja ulubiona gierka zarówno jedynka jak i dwójka jest zarąbista uwielbiam gry RPG typu właśnie Wiedźmin czy Mass Effect .... :P

użytkownik usunięty
indy90

Wolę ekonomiczne :) A na PS3 - Star wars the Force Unleashed I i II :) Ach, i oczywiście Little Big Planet wraz z Gran Turismo :)

Witam osoby o takich samych zainteresowaniach
@baba_yaga, dodaj mnie, moje PSN ID to SackGirl213 :)
A co do tematu nie dajcie się sprowokować jakimś nastoletnim gówniarom ze swoimi ,,kumpelami'' (idiotyczne słowo).

użytkownik usunięty
paulinea

Moje PSN ID to CiotkaGoogle :D Uprzedzam z góry ;)

Star Wars the Foce Unleashed II mam na PC też jest fajna ale moim zdaniem za krótka , a oprócz gier RPG lubię też strategiczne typu Rome total War bo to świetna strategia.

użytkownik usunięty
indy90

Jedynka jest zdecydowanie dłuższa, trudniejsza i wymagająca myślenia.

loffciam, czy jak Ci tam, napisz KONKRETNIE i JASNO, dlaczego dajesz temu filmowi 1/10. Tylko tego wszyscy wymagamy. Nie obchodzą nas Twoje kumpele, chcemy usłyszeć TWOJE i TYLKO TWOJE zdanie.

jedzoslaw

Dzieci nie potrafią się wypowiadać, więc na nic nie licz :)

paulinea

masz rację ... po osobie z nickiem "loffciam" nie można się nic wielkiego spodziewać po te wypowiedzi są idiotyczne i bez sensu ... osoba "loffciam" nie potrafi wypowiedzieć własnego zdania ... dlatego miesza w to przyjaciółki "o ile istnieją" ... kurczę zaczynam mówić jak Przemko z BrzydUli ... He He :D ;P

użytkownik usunięty
jedzoslaw

O ile te "kumpele" istnieją w rzeczywistości :)

Jedynki akurat nie mam ale 2 była łatwa jak świński ogon przeszedłem ją bodajże w 1 dzień ... :D

użytkownik usunięty
indy90

A na którym poziomie?

ocenił(a) film na 9
loffciam

hej! to było nie fair! jak nie masz sensownych argumentów to się nie wypowiadaj, a nie obrażaj innych...

Scatebra123

niestety to jest polaczek.

ocenił(a) film na 9
loffciam

co za post ;/
przecież to piękna bajka, jedna z lepszych ostatnich lat

ocenił(a) film na 7
loffciam

cóż ale jak uzasadnienia nie było tak nie było. bo dla mnie "najgorsza animacja" to szerokie pojęcie, bo nie wiem czy masz na myśli pracę grafików czy jeszcze coś innego... czy lepiej się nie doszukiwać w tym poście wypowiedzi. i nie, nie chcę Cię obrażać, ani nikogo, ale fajnie by jednak było gdybyś zamiast odgryzać się innym sensownie odpowiedziała co Ci nie odpowiada, bo to o Tobie świadczy. Ja nie mówię, też dużo innych animacji bardziej mi się podobało ale ta bajka jest całkiem w porządku, a nawet bardziej i ma swój sens. Jak dla mnie wreszcie coś dla dzieci naprawdę zrobili... :) poza tym każdy czasem lubi zobaczyć coś takiego.