PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227551
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

"Zaplątani" to najbardziej pozytywne zaskoczenie filmowe ostatnich lat.I chociaz to animacja i film teoretycznie dla dzieci ,jest to po prostu kawał wspaniałego, klasycznego kina familijnego na który czekało od wielu lat rzesze kinomaniaków zdegustowanych coraz to słabszym poziomem fimów nie tylko ze stajni Disneya,ale i Dream works(ostatnie odcinki Shreka).Zaplątani to nareszcie idealnie wyważony niby klasyczny ale i na wskroś nowoczesny fim Disneya,zabawny ,wzruszający z rewelacyjną animacją.Oby kolejne produkcje Disneya trzymały taki wysoki poziom jak historia o Raszpunce.Fim w swoim gatunku ociera się o doskonałość.Brawo dla twórców 9/10.

ocenił(a) film na 9
dragon_filmaniak

Poszłam do kina z siostrą żeby zrobić jej niespodziankę i prawdę mówiąc miałam większą radochę niż sześciolatka bo ona oglądała film z rozdziawioną buzią a ja rozumiałam humor. Więc nie da się ukryć, że dla każdego znajdzie się coś dobrego.

dragon_filmaniak

rofl
jeszcze napisz ze oceniasz film wg gatunku to cie smiechem zabije

ocenił(a) film na 10
dragon_filmaniak

Zgadzam się z autorem tematu, naprawdę świetna bajeczka. I ładna, wzruszająca historyjka i fajny humor. Nie jestem fanką tych nowych animacji, typu właśnie wymieniany Shrek, Zaplątani byli naprawdę bardzo miłym zaskoczeniem. Ode mnie 10 :).