PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227560
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

Czy wiadomo coś na temat nowych filmów animowanych Disney? Nie wiem, nadchodzących w 2012/2013 roku?
Nie chodzi mi o jakieś Gnomea i inne pierdoły, ale właśnie takie klasyczne filmy podobne do Zaplątanych lub Księżniczki i Żaby.
Jeśli będzie wiadomo coś na temat jakiegoś nowego obrazu, będę wdzięczna za poinformowanie mnie. Pozdrawiam :)

paumar1

Z tego co wiem w kinach pojawiła się druga część filmu Auta studia Disney Pixar o więcej filmach Disey'a nic nie słyszałem ale jak będę wiedział coś więcej to napiszę...:))

paumar1

Przecież pisaliśmy o tym w jednym z tematów. Z tego co pamiętam Indy też w nim uczestniczyłeś. Paumar 1 dziwię się, że nie słyszałaś o Kubusiu Puchatku, który przecież ma wejśc do kin z miesiąc. W 2012 premierę będzie miał Reboot Ralph oficjalnie zmieniony na "Wreck- go- Ralph". Natomiast w 2012 Król Elfów. To już pewne. Z mniej potwierdzonych wiadomości można wywnioskowac, że następny będzie "Mort", chociaż podobno zrezygnowali z tego. Myślę, że to trochę przez fabułę (chłopiec spotyka śmierc i zaczyna u niej pracowac). Ten film miał byc od reżyserów "Aladyna". Natomiast reżyserzy "Zaplątanych" zaczęli pracowac nad następnym obrazem, o którym na razie nic nie wiadomo. A od Pixara to "Brave" i "Monster University".

bartekbasista

Ale reżyserzy Zaplątanych pracują nad całkiem nowym filmem czy po prostu kontynuacją Zaplątanych bo gdzieś czytałem że mają nakręcić kontynuację dlatego się pytam tak z ciekawości a co do tej rozmowy to tak rzeczywiście uczestniczyłem w niej ale nie pomyślałem o tym żeby o tych filmach napisać ... o Kubusiu Puchatku nie wiem czemu nie napisałem a wiedziałem że będzie tak jakoś Auta i Kubuś Puchatek mi zapadł w pamięci bo one są chyba w lipcu w kinach i są już reklamowane więc te zapamiętałem ...

ocenił(a) film na 10
bartekbasista

Bartekbasista: Nie chodziło mi o kontynuacje, ani też powtarzalne schematy (jak Kubuś Puchatek, o którym już były filmy i za którym nigdy szczególnie nie przepadałam). Tylko właśnie całkiem nowe animacje.
Za podanie reszty tytułów serdeczne dzięki, poczytam sobie o nich. Chociaż na tę chwilę nie widzę nic interesującego, nie lubię filmów animowanych o jakiś elfach, krasnalach i innych wytworach wyobraźni. Najbardziej lubię te o ludziach, jakiśtam księżniczkach, czy coś.

paumar1

O takiej tematyce to jak na razie nie słyszałem prawdopodobnie ma powstać kontynuacja Zaplątanych ale jak na razie to tylko przypuszczenia i wypowiedzi twórców że nakręcą film pod warunkiem że napiszą oryginalny scenariusz i oryginalną historie dalszych przygód Roszpunki i Flynna

indy90

To już pewne, że wiosną 2012 wyjdą Zaplątani Short. Film będzie dotyczył ślubu Roszpunki z Julianem i ukaże się na Disney Channel.

Co do drugiej części, nic mi nie wiadomo, zostajemy chyba na etapie "jak wymyślimy coś dobrego, to nakręcimy", jak mówisz.

ocenił(a) film na 10