PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227551
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

Widziałam to i...

użytkownik usunięty

Fajne to nawet było jednakże trochę nudne....Na tym filmie byłam z chłopakiem więc nie było tak źle xD...Nie polecem ale jak ktoś chce zobaczyć to może.

ocenił(a) film na 10

rece opadają na takich ludzi.

ocenił(a) film na 8
Zigu21

1999 to pewnie data urodzenia, dziwi mnie ze juz z chłopami po kinach chadza

ocenił(a) film na 8
vitari17

Nie oczekujcie za wiele od pokolenia "Włatców móch" :]

ocenił(a) film na 9
Daniello_

ja mam 15 lat, a i tak na tym z kumpelami byłam xP sceny z patelnią wymiatają xD

vitari17

No nie? :)

ocenił(a) film na 10
_Anika_

to ja chyba najstarszy z tych co im sie podobało : )

ocenił(a) film na 8
Zigu21

Zigu, który rocznik? Ja 89, byłem z dziewczyną (również 89), ubawiliśmy się setnie, a co więcej, "Zaplątani" bardzo przypomnieli nam czasy klasycznego Disneya, na którym się w końcu wychowaliśmy :)

ocenił(a) film na 10
Daniello_

88 ;) listopadowy ;)

Zigu21

oj chyba nie najstarszy :P

ocenił(a) film na 10
_Anika_

Ludzie skąd wy się bierzecie? :D Ja chciałam iść na film 2 raz, ale nikt nie chce ze mną iść, "bo to bajka". Film strasznie mi się podobał, ale samej tak w kinie jakoś nudno by mi było usiedzieć :) Albo kogoś namówię, albo poczekam na DVD. Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 8
paumar1

No mało nas... zobacz ile głosów mają "Zaplątani", a ile taki "Harry Potter"...

ocenił(a) film na 8
paumar1

Trzeba uważniej szukać :)

ocenił(a) film na 10
_Anika_

pewnie ktoś sie jeszcze znajdzie ;)

Zigu21

Nawet znam kogoś takiego :P

ocenił(a) film na 10
_Anika_

Mi też sie niesamowicie podobało a mam już 18 lat xD
Takie piękne bajki to sama przyjemność oglądać bez względu na wiek :)

ocenił(a) film na 9
Walkira

nigdy nie zrozumiem co ma wiek do bajek :P ja jestem rocznik 88, wrześniowy ;) a i tak wciąż kocham bajki, szczególnie te które wychodzą ze studia Disneya czy Pixar :) i wiem, ze kochać będę jeszcze długo, długo, jeśli nie już zawsze :D chyba nie bez powodu bajki są "bez ograniczeń wiekowych" ;)

Canis_Luna

zgadzam się Canis_Luna . bajki może oglądać każdy wiek tu nie ma znaczeniaa ; D
a co do filmu bardzo fajny ^^ najbardziej z całegoo filmu lubie postać konia on wymiataa xD

ocenił(a) film na 10
Canis_Luna

Dla mnie to absurd. Takimi samymi bajkami są Opowieści z Narnii, świąteczne filmy i komedie romantyczne. No a Potter to też taka bajka. Na jedno wychodzi.

ocenił(a) film na 8
akira894

Tu jest nawet lepiej, bo to bajka i nikt nie próbuje nam wmówić, że tak nie jest. A niektóre nie-animowane "bajki" czasem udają takie poważne, że wbrew zamierzeniom twórców, jednak robi się śmiesznie.

użytkownik usunięty
vitari17

Zazdrosna bo chłopaka nie ma? Uu współczuję ;p A to że się urodziłam 1999 roku to nie powinnaś brać pod uwagę wieku , bo jest takim samym użytkownikiem jak ty ! i wszyscy tu obecni .

ocenił(a) film na 9

film rewelacyjny, nie wiem dlaczego od razu musisz reagować na zaczepki, Tobie się nie podobał - cóż, Twoja strata. Niestety tak jak już ktoś wyżej wspomniał - nie można zbyt wiele oczekiwać od pokolenia "włatców móch"...może nie dojrzałaś jeszcze do tego filmu ;) pozdrawiam ;) (rocznik 92)

ocenił(a) film na 8

Cóż... niestety każdemu się nie dogodzi. Dla mnie osobiście film jest najlepszy;) Zajmuje u mnie 1 miejsce xddd A Julian to mega ciacho;DD

ocenił(a) film na 10
Pami4

Zgadzam się z tobą Pami4 ;D . Przykro mi patrzeć na rozmowy, które toczą się na forach. Ludzie! Jak was to interesuje, to jestem z 97 roku i film pokochałam! Źle się czuję, kiedy ktoś wypisuje coś w stylu że moje pokolenie to wychowane na władcach móch, wstydzi się bajek czy ma beznadziejny gust filmowy. Ludzie są różni. W każdym pokoleniu jest grupa ludzi, która jest inna. Ja może jestem w tej innej grupie, bo nie lubię władcy móch lub south park, bo dla mnie jest zbyt głupie i wulgarne. Choć mogę się wydać dziecinna ponieważ wciąż i wciąż oglądam bajki Disneya, Pixara. Nie jestem jednak głupia i naiwna. Proszę nie oceniajcie jednego człowieka po tym, jak zachowuje się ich wiekowa grupa.

użytkownik usunięty
meihna16

Kocham cię meihna 16 ;p

Chciałam ogłosić wszystkim tu obecnym,że to ja jestem ta ' Cysia 1999 ' . Założyłam tylko inne konto, bo h' nie pamiętałam ;D.
Owszem,możecie mnie nazywać niedorośnietym dzieciakiem,ale każdy ma tu inny gust, no i w całości zgadzam się z meihna16 :)

Pozdrawiam wszystkich ^^

Jestem rocznik 98... ;/ Dość głupi wiek. A jeśli chodzi o bajkę... ZAKOCHAŁAM się w niej! Przypomina starego dobrego Disney'a. Uwielbiam takie bajki. :)

ocenił(a) film na 10
KatherinePetrova

Ja 81 - i czuję się jak Babcia wśród Was:))))
A film i mnie i córce bardzo się podobał:)